AC Lens

Alla recensioner

AC Lens

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify
Bloomify
2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic
Swiss Clinic
1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin
DinVitamin
1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula
Topformula
1 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

AC Lens

Synfel är en sak som väldigt många har men eftersom det är så pass vanligt finns det även ganska simpla saker man kan göra för att kunna leva med sina synfel och detta är ju givetvis glasögon eller kontaktlinser. Det finns flera olika typer av synfel och vissa har det redan får dagens då de föds medans det uppstår ett synfel hos andra under åren som går. Det ät väldigt vanligt att synen bli sämre ju äldre man blir men man kan som sagt få synfel redan under tonåren. AC Lens är ett företag och en nätbutik som online säljer glasögon, kontaktlinser och solglasögon. 

Här på OmdömesStälle har du möjligheten att läsa recensioner från personer som redan har någon typ av erfarenhet av ett visst företag. I detta fallet har vi som sagt samlat recensioner om AC Lens och produkterna som de erbjuder. 

Mer om AC Lens
Dr. Peter Clarkson är personen som under 1995 valde att grunda och lansera företaget AC Lens och redan under de första timmarna då nätbutiken fanns uppe på marknaden fick han redan en beställning. Då hemsidan lanserades erbjöd de endast sina kunder kontaktlinser men har som sagt utökat sitt sortiment sedan dess. 

Produkterna som AC Lens säljer kan köpas direkt via deras egna nätbutik som helt nya kunder kommer ha möjligheten att få en rabattkupong då den alldeles första beställningen görs. 

Det som AC Lens erbjuder
Kunden kan inne i nätbutiken lägga till valfria produkter i kundkorgen och i dagsläget levererar företaget sina produkter till 100 länder runt om i världen så även kunder som befinner sig utanför USA kommer att kunna handla hos dem. Om en kund som befinner sig utanför USA väljer att göra ett inköp på $99 eller mer behöver hen inte betala någon fraktkostnad, i annat fall läggs det till en fraktavgift på $19.99 på beställningen. Efter att företaget tagit emot kundens beställning och sedan skickat iväg det kan kunden räkna med en leveranstid på mellan 14 till 18 arbetsdagar. Leveranstiderna varierar beroende på vad kunden väljer att köp men kunden kommer att kunna spåra sitt paket medans det är på väg. Om det skulle vara så att en kund beställer en produkt från AC Lens men sedan upptäcker att samma produkt kostar mindre hos någon anna sajt kan kunden kontakta AC Lens och de betalar mellanskillnaden till kunden, alltså erbjuder företaget sina kunder prisgaranti. Inne i företagets nätbutik finns svaren till de oftast ställda frågorna men det går även att kontakta företaget genom att antingen ringa dem eller skicka mejl. 

Åsikter om AC Lens
Är du en person som gjort en beställning via detta företag? Var produkterna isåfall gjorda av bra kvalitet? Fick du hem det som du hade förväntat dig och tror du att du kommer att handla hos företaget igen eller inte? Lämna en recension inne hos oss där du besvarar dessa frågor men även lägger till annat som du vill berätta för världen. 


Hur man ska hantera sina månadslinser.