A Head

Alla recensioner

A Head

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

A Head

Alla vi människor har olika hudtyper både i ansiktet och på hela kroppen, vi har olika textur på håret och vissa kroppar vill ha andra produkter och ämnen än andra. Var ska man egentligen börja om man vill ta reda på vilka produkter som skulle passa bäst? Givetvis kan man lägga tid och pengar på att gå till en hudterapeut och få bekräftat vad man har för hudtyp, dock har alla inte möjligheten till detta. Något man då kan göra är helt enkelt att prova sig fram, man kan till exempel köpa en fet ansiktskräm och sedan se om huden blir glad eller inte. Efter att man vet vad man är ute efter kan man börja göra sin inköp, då kan man till exempel vända sig till företaget A Head som erbjuder produkter får håret, kroppen och ansiktet

Kan man tydligt läsa vad alla produkter innehåller hos A Head, så att jag inte använder några skadliga syror? Är produkterna verkligen värda sitt pris eller inte? Glöm inte att läsa recensioner här på OmdömesStälle. 

Mer om A Head
A Head startades och lanserades på marknaden under 2007 och sedan dess har de köpt in sina produkter från Svenska leverantörer som vänder sig till hudterapeuter och salonger. I sortimentet hos A Head finns det flera olika varumärken och de är auktoriserade återförsäljare till alla dem. De som arbetar på A Head är själva hudterapeuter och jobbar dagligen med både produktrekommendationer samt behandlingar. Med jämna mellanrum går de anställda på produktutbildningar för att de hela tiden ska kunna hålla sig uppdaterade. 

Vad är det som A Head erbjuder?
Produkterna är i nätbutiken indelade i olika kategorier beroende på ändamål, men om kunden vet vilken typ av hudtyp hen har går det att filtrera för att endast se de anpassade produkterna. Det går att skapa ett gratis konto inne på sajten får att hålla koll på beställningar men det är inte alls ett måste. Företaget kommer från Sverige men de levererar ändå till andra länder i världen, hela den fullständiga listan kan ses inne på sajten. Väljer en svensk kund att handla för minst 150 kr bjuder företaget på frakten, annats läggs det till en avgift som kunden kan se innan beställningen genomförs. Om kunden vill ha sitt paket levererar extra snabbt läggs det alltid till en fraktavgift. A Head säljer endast produkter som inte testats på djur men skulle det finnas några frågor om produkterna eller om en beställning har företaget en kundtjänst som kan nås genom att ett kontaktformulär fylls i. 

Åsikter om A Head
Har du erfarenhet av skönhetsprodukterna som A Head säljer? Om du har det, skulle du då vilja dela med dig av dina tankar och åsikter om företaget i en recension som du lämnar här inne hos oss? Du kan berätta precis vad du vill förutsatt att du är ärlig och oberoende. Vem som helst kommer sedan att kunna läsa din recension och få en bättre bild över företaget. 


Några olika skönhetstips att prova på.