OmdömesStalle

  Recensioner Magnussons

  Klockor är en accessoar som varit populär väldigt länge. Inte nog med att klockor är en väldigt snygg accessoar som verkligen kan göra en helhet av hela outfiten men de är även väldigt praktiska så att man slipper gå och kolla på mobilen hela tiden om man undrar vad klockan är. Klockor och armbands ur kommer i alla storlekar, former, priser, modeller etc. Men det finns alltid en klocka för var och en. Vissa vill ha en stilren klocka som inte kostar så mycket, medans andra verkligen är insatta i klockvärlden och kan tänka sig betala flera tiotusentals kronor för en klocka. Men oberoende vilken sorts klocka man är ute efter så måste man ju börja leta någonstans. En bra plats att kolla på klockor är online i olika nätbutiker. När man kollar på klockor online kan man sitta helt i lugn och ro, samt att man kan kolla på olika bilder och videor på just den klockan man är intresserad av. Magnussons är ett svenskt företag som erbjuder klockor.

  Vad ska ja göra om jag beställer en klocka från Magnussons men sedan vill lämna tillbaka den? Hur kan jag kontakta företaget om jag har någon fråga? Det är några frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer om förtaget Magnussons

  Magnussons är både verksamma online och de driver även en fysisk butik som funnits i Göteborg sedan 1912 och företaget startades under 1862. Magnussons fungerar som en återförsäljare av klockor och andra smycken som de köper in och sedan säljer online och i butik. Kunderna kan använda företagets hemsida både på svenska och på engelska.

  Första pris i lägsta pris på willys.se!

  Vad finns hos Magnussons?

  Klockor, smycken, tillbehör och outlet är olika produktkategorier som finns inne på företagets hemsida, och det finns även en sökfunktion som kunderna kan använda. Kunderna kan på hemsidan använda kategorin ”klockmärken” där de kan filtrera för att se produkter från endast ett visst märke. Priserna som är synliga på hemsidan är skrivna i svenska kronor och är inklusive moms, för att handla via hemsidan måste kunden vara 18 år eller ha målmans tillstånd. Handlar kunderna för 999 kr eller mer så är frakten gratis, annars läggs det till en fraktkostnad. Kunden kan även välja att hämta sitt paket i den fysiska butiken utan att betala någon fraktkostnad. Om produkten som kunden köper kostar mellan 999 kr – 50 000 kr så ingår det en kostnadsfri försäkring på produkten.

  Hur kontaktar kunderna Magnussons?

  Inne på företagets hemsida finns en flik med namnet ”vanliga frågor”, där de oftast ställda frågorna finns. Hittar man inte svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta företaget kan man göra det via e-post eller telefon. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man kontakta kundtjänsten.

  Har du handlat en klocka hos Magnussons någon gång? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkterna, hur långa leveranstiderna var och om du var tvungen att returnera något.


  Video med klockor som finns i Sverige.

  Magnussons
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Magnussons

  Din recension

  FAQ

  Är Magnussons ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Magnussons. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Magnussons?

  Magnussons är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Magnussons gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.