59caps

Alla recensioner

59caps

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

59caps

Fotboll är för många ett stort intresse, både när det kommer till spela själv men även kolla på matcher på TV. Vissa där ute föredrar att kolla på den fotboll som vi är vana vid och ofta spelar redan som unga, medans andra föredrar att kolla på amerikans fotboll eller rugby som den även heter. Har man intresset att kolla på dessa sporter är chansen även stor att man har ett favoritlag som man tycker om att kolla och heja på. 59caps är en hemsida som har sett detta stora intresset för personer världen över och har därmed valt att erbjuda kläder, mössor och kepsar som har med olika lag att göra. 

Kan jag vara säker på att produkterna är gjorda av bra kvalitet hos 50caps? Hur är det med äktheten, är produkterna äkta eller är det en kopia? De personer som redan har erfarenhet av företaget har tacksamt nog valt att skriva recensioner här inne hos oss. 

Mer info om 59caps
59caps är ett företag som har ett sortiment beståendes av en hel del olika huvudbonader baserade på olika lag, men de har även ett brett sortiment av andra produkter inom fotboll såsom kläder både för kvinnor och män. I dagsläget har företaget ett produktsortiment som består av över 10 000 produkter och de levererar dem till länder runt om i hela världen. Företaget har mer än 15 års erfarenhet på marknaden och årligen producerar de cirka 50 miljoner produkter. 

Det som erbjuds hos 59caps
Om det ska göras en beställning hos företaget ska kunden börja med att hitta de produkter hen är ute eter. Efter det kan kunden betala för sitt inköp direkt med bank- eller kreditkort, via internetbanken eller via PayPal. Om en kund väljer att göra en beställning på 200€ eller mer kommer hen inte att behöva betala något för frakten, annars läggs det till en avgift på 10€ på beställningen (inte för kunder som befinner sig inom Tyskland). 59caps behandlar beställningar så snabbt som möjligt och alla kunder som befinner sig utanför Tyskland kan räkna med en leveranstid på mellan 3-10 dagar. Får kunden hem en produkt och av nån anledning känner sig missnöjd eller känner att hen inte länge vill ha produkten har hen möjligheten att göra en retur utan att säga någon orsak inom 30 dagar. För att lämna tillbaka en produkt ska företaget kontaktas antingen via e-post eller på telefon och efter det får personen i fråga en returblankett som ska fyllas i och skickas med paketet. 

Åsikter om 59caps
Om du råkar vara ett fotbollsfan har du kanske hört om detta företaget, eller kanske till och med lagt en beställning hos dem? Om du har någon typ av erfarenhet av företaget skulle vi här på OmdömesStälle bli väldigt glada om du tog dig några minuter och skrev en recension som du sedan publicerar här inne hos oss, givetvis utan några kostnader. 


Svensk fotboll.