5 unika gåvor att ge till någon du tycker om 

5 unika gåvor att ge till någon du tycker om 
Nätbutiker

Du har säkerligen någon i ditt liv som betyder allt för dig. Någon som finns där för dig genom vått och torrt och som alltid bidrar med ett leende till dina läppar. Så när du har tillfället att ge bort en gåva till denna person är det en god idé att visa din uppskattning.

Men att hitta en present som sticker ut från mängden är inte särskilt enkelt. Vad ger man en person som redan har allt? Nedan listar vi 5 unika tips på gåvor som du kan ge till någon du tycker om. Förhoppningsvis har hen inte något av det redan!

 • Fotopussel

 • Vad är väl mer omtänksamt än att ge bort ett pussel med bilder av dig och den du håller kär? Ett fotopussel är en utmärkt personlig present som kommer att älskas av alla. Du väljer helt enkelt en bild som du tycker om där ni är tillsammans, skickar in den till ett företag som tillverkar dessa personliga pussel – och därefter är din gåva klar! Du kan välja mellan 120, 250, 500 eller 1000 bitar beroende på din budget och mottagarens tålamod. Kanske ett pussel med en bild från er resa till Paris tillsammans? Eller kanske den första bilden ni tog tillsammans? Snacka om att hen kommer bli både överraskad, rörd och glad!

 • Hälsovård/hälsokost

 • Även om många är skeptiska till naturmedicin finns det högst sannolikt ingen som tvivlar på att moder jord har något att erbjuda när det kommer till människans fysiska och psykiska hälsa. Besök närmsta hälsovårdsbutik online och se vad de har för fina presenterbjudanden. Det kan vara allt från tandblekning gjord av kol till CBD olja för avslappning. Cibdol är en butik som säljer produkter utvunna ur hampaplantor, men du hittar också hälsovårdsprodukter på apoteket och liknande butiker om detta är att föredra. Innan du klickar hem något är det såklart viktigt att du rådfrågar mottagaren. Du vill ju inte ge bort något som hen är allergisk mot...

 • Hemmabakade kakor

 • Vad signalerar omtanke mer än en present som är hemmagjord? Och vem älskar inte kakor? Har du en vän med en söt tand är hemmabakade kakor en helt fantastisk gåva. Fråga personen i god tid om vad han eller hon föredrar för kakor och överraska sedan med hens favorit! Lyxa till det genom att packa ner kakorna i en riktigt fin plåtburk eller liknande. Du kommer garanterat sätta ett leende på läpparna på personen du tycker om. Du kan beställa massvis av ingredienser hem till dörren genom att surfa in på en matbutik online. Då hittar du dessutom lite unika och roliga ingredienser att proppa i kakorna så att de blir så där extra personliga och goda.

 • Massagepistol

 • Tyvärr lider allt för många människor av besvär i sina muskler. Det är dyrt att besöka sin massör regelbundet och i och med detta lär sig många att leva med smärtan. Ett tips är därför att ge bort en massagepistol till den du håller kär! Med en massagepistol punktmasserar man de muskler man behöver mjuka upp. Det är perfekt efter en lång dag på kontoret eller efter ett hårt träningspass. En perfekt present för den som gillar avkoppling och massage helt enkelt – och om hen inte gillat det sedan tidigare kommer hen definitivt bli frälst av massagepistolen! Massagepistoler hittar du på flera nätbutiker idag tack vare deras popularitet. De kostar mellan några hundralappar och någon tusenlapp – men de är verkligen pengarna värda!

 • En glassmaskin

 • Glassmaskiner var väl populära för si sådär 10 år sedan. Men nu är de på väg tillbaka igen! Du hittar glassmaskiner hos många onlinebutiker idag till en relativt billig peng. Det spelar ingen roll om det är vinter eller sommar – vem älskar väl inte glass? Om personen du tänker ge gåvan till är ett fan av glass är således en glassmaskin en helt ypperlig gåva. Ett tips är att skriva ut några recept från nätet och packa ner dem i paketet också. Då blir du förhoppningsvis bjuden på läcker choklad- och pistageglass nästa gång du är på besök hos din vän. Om inte så är det kanske du som ska bära ansvaret och slänga ihop en god glass första gången.

  Mer Nätbutiker