4game

Alla recensioner

4game

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store
Pen Store
1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone
MyTrendyPhone
1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

4game

För många personer idag är gaming deras största intresse. Oberoende hur gammal man är så är det inte konstigt i dag om man har ett intresse att sitta flera timmar vid datorn dagligen och spela spel. Att spel är hälsosamt eftersom det är bra för hjärnan, man kan se till att hålla sig social då man träffar nya vänner och det ger möjligheten att slippa undan vardagen som man kanske egentligen inte rikitgt tycker om. Eftersom hela gamin industrin har blivt så stor världen över så finns det hur många produkter som helst idag som har med gaming att göra. Det kan tex handla om speciella skrivbord, olika typer av merch och annat. 4game är en hemsida online som erbjuder spel som de själva har varit med och tagit fram. 

Vad är det för spel som 4game erbjuder via sin hemsida? Finns det några olika genrer på deras spel eller säljer de endast ett spel? Kommer jag att kunna spela dessa spel med vänner från hela världen eller går de endast att spela själv? Det kan vara svårt att få alla frågor besvarde utan att man själv har någon erfarenhet av ett företag men i recensioner kan man verkligen få svaren på många olika frågor som man kanske undrar över. 

Information om 4game
4game är ett program och en hemsida som är framtagen av företaget Innova System och via dem är det helt enkelt möjligt att både köpa och ladda ner spel till sin dator. Företaget är verksamma online och driver inte någon typ av fysisk verksamhet, och de erbjuder sina kunder några olika typer av spel inom MMO kategorin. Hemsida och tjänsten har funnits online under några års tid. 

Vad erbjuder 4game online?
Inne på företagets hemsida finns det möjligheten till att se de olika spelen de erbjuder, och det är även möjligt att ladda ner själva 4game appen som man sedan har på sin dator. Inne via hemsidan är det även möjligt för kunder att ta del av en nätbutik, där de kan köpa saker för pengar som sedan går att använda inne i spelet/spelen. Företagets hemsida kan antingen användas på ryska, engelska eller portugisiska och priserna på de olika produkterna är skrivna i euro. 

Inne på företagets hemsida finns det även ett flertal olika forum där spelare kan delta i lika diskussioner om spelet och andra ämnen. 

Vem man ska kontakta om man har frågor om 4game
Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos 4game genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men inne på företagets hemsida finns det en flik där de oftast ställa frågorna är besvarde. Där finns svaren på frågor som har tex med själva beställningen att göra, samt hur man ska göra om man känner sig missnöjd över något eller vill lämna tillbaka någon produkt. 
 
Har du någon erfarenhet av företaget 4game? Skriv då en egen recension om företaget och berätta helt ärligt vad du tyckte om dem. Berätta om du skulle vilja köpa produkter av dem igen och även om du skulle tips om dem för dina vänner. 


TV-Spel för familjen.