OmdömesStälle

  Recensioner 3dprima

  3D printing

  är nog det coolaste och roligaste som blivit tillgängligt för hemmabruk. 3D Printing är en av de största växande marknaderna över hela världen och nya teknologier för 3D printing som gör det snabbare och bättre tas fram varje dag. Hos 3D Prima kan du köpa alla dina 3D printing prylar du behöver. Du hittar själva 3D printers, filament, tillbehör, reservdelar och allt där omkring. Välkommen till 3D prima, Sverige största expert inom 3D Printing.

  Information om företaget 3D Prima

  3D Prima är en e-handels butik som säljer allt möjligt inom 3D Printing. Företaget startades 2014 utav Jacob Mårtensson som såg ett hål på den svenska marknaden. Priserna hade sjunkit så mycket så att det var möjligt för mindre företag och till och med privatpersoner att köpa egna 3D skrivare. Vid slutet av 2014 var försäljningen väldigt låg och utbudet var väldigt begränsat. Kontoret och lagret var då bara 40 kvm stort tillsammans. Jacob Mårtensson insåg då att det kommer behövas flera personer om företaget ska kunna växa snabbare och kort därefter kom Martin Björk och Andreas Björk in som delägare och hjälpte till med att växa företaget. Därefter var det bara uppåt för 3D Prima och fler och flera ordar kom in och dem kunde expandera till större lokaler. Idag sitter 3D Prima i Malmö med kontor, lager, support och verkstad. 2018 expanderade dem även till Tyskland. Totalt har dem ca 10 anställda och 80 olika modeller och skrivare.

  Vad erbjuder 3D Prima

  3D Prima säljer allt inom 3D printing så som skrivare, filament, tillbehör och reservdelar. Hemsidan är enkel att navigera och hitta det du söker. Det finns även en sökfunktion om du redan vet vad ska ha. I deras stora sortiment har dem över 80 modeller att välja mellan och massvis med filament i olika material. När du beställer hos dem får du alltid fri frakt vid köp över 1000 kr och 1 års garanti. Lägger du din beställning innan klockan 14:00 skickas den iväg samma dag. Paket inom Sverige levereras med postnord och brukar vara framme på 1-2 dagar från lagd order. Du kan även få din produkter hem sickade och då bokar du enkelt i postnords app när du vill att dem ska komma. Leverans tider brukar vara mellan 08-17 och 17-21.

  Tips, reklamationer och kontakt

  Du kan enkelt kontakt 3D Prima genom att antingen mail eller ringa ett samtal. Du har även möjlighet till att skicka ett meddelande direkt på sajten så kontaktar dem dig senare med svar på dina frågor. Du har alltid 1 års garanti hos 3D Prima och skulle det vara så att en produkt var trasig när den anlände är det bara att kontakta kundtjänsten och skicka tillbaka varan. Du har även rätt till 14 dagars ångerrätt, så skulle du ångra dig kan skicka tillbaka i oöppnad förpackning och få dina pengar tillbaka.

  Har du handlat hos 3D Prima förut? Lämna gärna en egen recension och säg vad tycker, tänker och vilka erfarenheter du har haft hos 3D Prima.

  Creality CR-10 MAX

  3dprima
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om 3dprima

  Din recension

  FAQ

  Är 3dprima ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om 3dprima. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder 3dprima?

  3dprima är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till 3dprimas webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.