OmdömesStälle

  Recensioner 3DJake

  Med dagens teknologi finns det massor av fördelar som hjälper människan att göra ett effektivt jobb. Till exempel; när en bil sätts ihop så görs det oftast med hjälp av robotar. Dessa robotar ser till att bilens delar hamnar på rätt plats, efter det så granskas det av människan för att kunna säkerhetsställa att det har gått rätt till. På detta sätt slipper människan att göra grovjobbet och kan istället fokusera på säkerhet och att effektivera produktion även mer. Men dessa robotar kan också finnas i hemmet, skillnaden är att dom är mindre. Dom kallas för 3D printrar. Dessa printrar kan framställa tredimensionella objekt. De fungerar på det viset att de skriver ut objekten lodrätt, lager för lager med exakt precision. Såklart kan den ju inte producera material till objekten utav bara luft, man måste nämligen köpa material som skrivaren sedan använder. I stort sett som färg till en färgprinter. Med hjälp av dessa printrar kan man producera produkter i hemmet som man vanligtvis skulle hamna åka in till stan för att köpa, eller då beställa via internet. Det spekuleras faktiskt om att 3D printar kommer finnas i varje hushåll någon gång i framtiden. Mindre koldioxidutsläpp på grund av att transporten för att köpa hushållsprodukter tas bort , dock måste man få tag i material. Ett företag som säljer 3D printrar är 3DJake.

  Mer om 3DJake

  Från 3DJake har man möjlighet att köpa 3D printrar, accessoarer till dem, men också olika sorters delar till din 3D printer. Dessa delar kan behövas om någon enstaka del har gått sönder från din nuvarande 3D printer eller om man funderar på att uppgradera den. Via 3DJake webbshop har man möjlighet att beställa alla dessa delar.

  3DJake SKULPT Filament - power by Thibra 3D

  Vad erbjuder 3DJake?

  3Dprintrar och ett stort sortiment av tillbehör och reservdelar till 3D printrar. Det är helt möjligt att beställa deras produkter till Sverige. Fraktkostnader varierar dock på hur stor den slutgiltiga summan i kundvagnen är. Är sin slutgiltiga summa mindre än 400 kr så kostar leveransen 85 kr. Men om summan är större än 850 kr så är leveransen gratis. Inom Sverige skickas beställningarna ut med DHL Express. Materialet som fyller ut paketen för transport är 100 % biologiskt nedbrytbara och passar även kompostering, dock glasprodukter kommer med en sorts bubbelplast för att skydda produkten.

  Jag har frågor, hur får jag kontakt med 3Djake?

  Om man har frågor så lönar det först att gå in på deras hemsida och söka upp kategorin ”kontakt”. Där kan man hitta de mest ställda frågorna som dom får in, och svaren till dem. Hittade man inte sitt svar där så kan man kontakta 3DJake genom att skicka in ett formulär. Detta formulär kan hittas på samma plats som de mest ställda frågorna och svaren finns. Det går också att skicka ett email till, ”sverige@3djake.com”.

  Genom att skriva en recension så bidrar man till att en annan eventuell kund kan läsa just den recensionen om det företaget och därefter bestämma sig om det företaget är värt deras tid eller ej. Man måste komma ihåg en sak när man skriver en recension, och det är att den ska vara ärlig.


  3DJake
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Fantastisk support

  Fick fantastiskt fin hjälp av Gustav och jag kommer garanterat fortsatt vara kund hos 3djake!

  Av: Anders 07-07-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen recension om 3DJake

  Din recension

  FAQ

  Är 3DJake ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om 3DJake. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder 3DJake?

  3DJake är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till 3DJakes webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.