OmdömesStalle

  Recensioner Minfot

  Allt för dina fötter – Recension om Minfot

  Om företaget Minfot

  Företaget är ett familjeägt e-handelsföretag som kommer från Båstad. Företaget startades av Cajsa Krikström 2011 och företagets vision är att oberoende var man bor eller vilket liv man har ska alla få rätt kunskap och rätt produkter för att få lyckligare fötter och starkare kroppar. Företaget vill att dina fötter ska vara lyckliga och få en ökad livskvalitet, därför går det enkelt att köpa kvalitativa produkter via Minfot. Företaget tycker att våra fötter behöver mer uppmärksamhet, våra fötter tar oss i genom livet, i vått och torrt och vi ger dem inte tillräckligt mycket kärlek. För varje steg vi tar med våra fötter mot våra mål och upplevelser sätts våra fötter för hårda påfrestningar. Varje steg vi tar absorberar våra fötter kroppens tyngd och påverkar vår hållning och vår rörlighet. För att få ett bättre och skönare liv är det en väldigt smart idé att bry sig om sina fötter. Cajsa vill erbjuda Sveriges mest välsorterade webbutik med produkter som kommer att höja din livskvalitet oberoende vilken ålder du är i.

  Vad erbjuder Minfot?

  Tack vare de stora kunskaperna inom kropp och fötter erbjuder företaget produkter som kommer öka ditt välmående, genom sulor, stödstrumpor, inlägg, tofflor och skor. I Webbutiken kan du handla enkelt och smidigt tack vare de olika kategorierna, du kan även sortera enligt varumärken. Det finns allt från både sko/fotvård till accessoarer och även problemlösare. Alla priser på hemsidan är inklusive moms och priserna anges i svenska kronor. Frakten tillkommer även efter att du satt dina varor i kundkorgen och innan du gör din beställning. Alla beställningar är bindande och märker du att du gjort en beställning i misstag ska du genast kontakta Minfots kundtjänst. Köpen i webbutiken sker via Klarna Checkout och där kan du välja att betala med faktura, direktbetalning eller kortbetalning. Efter det tillkommer det inga avgifter längre. Inom Sverige är det fri frakt, beställer du från övriga norden tillkommer det en fraktkostnad och bor du utanför Norden ska du kontakta Minfot via e-post ifall du vill göra en beställning. De produkter som finns i lager då du beställer kommer att levereras inom 1 – 3 vardagar inom Sverige. Minfot har inga fysiska butiker utan ändast webbutik.

  Reklamationer hos Minfot

  Företaget tillämpar konsumentköplagen när det gäller reklamationer. Vilket betyder att du kan byta ut felaktiga eller söndriga produkter utan någon extra kostnad. Vill du göra en reklamation till företaget ska du göra det inom skälig tid (två månader). Du har rätt att reklamera en vara som verkar vara defekt eller att den har egenskaper som gör att du inte kan använda den, vid reklamation kommer Minfot att ersätta dig för de eventuella kostnaderna.

  För att lämna in en reklamation ska du kontakta dem via e-post, vid godkänd reklamation kommer antingen varan repareras om det är möjligt, du kommer ersättas med en ny eller likvärdig eller så får du pengarna tillbaka.

  Är dina fötter lyckliga tack vare Minfot?

  Berätta då om dina erfarenheter när det kommer till att använda webbutiken, frakten eller eventuella reklamationer.

  Info video för dig som kanske lider av fotsmärta.

  Minfot
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!

  Beställning

  10

  Tjänst

  10

  Prissättning

  10

  Leverans

  10

  Alla recensioner

  Läs oberoende recensioner, konsumentupplevelser, synpunkter och klagomål här! Få reda på de bästa butikerna att lägga sin order hos (på nätet). Tillsammans kan alla nu avgöra vilka butiker som är värdiga och vilka som inte är det!

  Skriv din egen recension om Minfot

  Din recension