OmdömesStalle

  Recensioner Veckansmiddag

  Det finns mycket saker man måste göra under vardagen. Man måste jobba, betala alla räkningar, komma ihåg att träna och röra på sig samt att man ska hämta och föra barnen på för skolan. En sak som även är väldigt viktigt att göra är att man handlar och även tillreder mat för hela familjen som är näringsrik och hälsosam. Man kan ofta känna sig lat och väljer därför att tex ta hämtmat vilket inte alltid är så hälsosamt och det blir även väldigt dyrt i längden. Men därför finns det nuförtiden företag som kan hjälpa till i just dessa situationer, det finns företaget som handlar mat åt en och sedan skapar recept till råvarorna som man endast behöver skapa hemma. Det finns flera olika företag som erbjuder dessa tjänster, men ett företag är Veckansmiddag.

  Kommer jag att bli nöjd om jag väljer tjänsten Veckansmiddag? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd över något eller om jag känner för att avsluta min prenumeration? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om Veckansmiddag

  Företaget Veckansmiddag är grundat och lanserat i Sverige och de erbjuder sina kunder matkassar som innehåller ingredienser för fem middagar och de erbjudes för tre olika storlekar på familjer. Företagets ambition är att erbjuda ekologiska produkter i sina matkassar samt att allt kött och fågel är så långt som det bara går svenska. Inne på företagets hemsida kan man se till vilka städer de levererar till och ser man inte staden man bor i så kan man kontakta kundtjänsten hos företaget.

  Defkhan ft. Rota - Mat (Official Audio)

  Vad erbjuder Veckansmiddag sina kunder?

  Veckansmiddag har 10 stycken olika matkassar som man kan välja mellan. Det är olika matkassar som tex barnens, komfort, veganska, ekologiska och så vidare. I matkassarna som kommer hem så ingår det råvaror och även recept, och det ska ta runt 30 minuter att skapa varje recept. Ofta kan det även vara så att recepten är ganska stor och det ät för att man sedan ska kunna frysa in någon portion och äta senare. Företaget själva handlar alla produkter, packar dem i matkassarna samt att de själv personligen kommer hem till dig och överlämnar matkassen. Alla kassar levereras alltid kostnadsfritt hem till dig. Skulle det vara så att man ska på tex semester under flera veckors tid så kan man pausa sin prenumeration och sedan påbörja den igen när man kommer hem. Vill man helt och hållet avsluta sitt konto så ska man kontakta kundtjänsten hos företaget.

  Hur kan man kontakta kundtjänsten hos Veckansmiddag?

  Om man vill komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan man kontaktar dem kan man börja med att läsa igenom de oftast ställda frågorna som finns besvarade inne på företagets hemsida.

  Har du någon gång handlat hos Veckansmiddag? Om du har det så kan du gärna skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte.


  Olika tips om hälsosamma råvaror.

  Veckansmiddag
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  4.8
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  5
  Tjänst
  rating
  6
  Prissättning
  rating
  5
  Leverans
  rating
  3

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skickar matkassar utan att man godkänt dem

  Akta er för detta företaget, om ens köp ej går igenom så skickar dom kassar ändå och skickar fakturor och börjar hotats. Sämsta matkassen

  Av: Mikael Holm03-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2.5
  rating

  Utebliven leverans

  Tänkte prova denna tjänst för första gången denna vecka.
  Maten skulle kommit igår mellan 15 -16. Har inte fått den än.

  Högst tveksamt om jag gör ett nytt försök.

  Av: Jacob Bjugård 17-02-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  7
  rating

  Skriv din egen recension om Veckansmiddag

  Din recension

  FAQ

  Är Veckansmiddag ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Veckansmiddag. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 4.8/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Veckansmiddag?

  Veckansmiddag är huvudsakligen aktivt i Mat & Dryck kategorin, mer specifikt inom Beställa Över Nätet. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Veckansmiddag gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.