OmdömesStalle

  Recensioner This is Nuts

  Att leva ett hälsosamt liv är något som är väldigt viktigt. Man har bara fått en kropp att leva i så därför är det viktigt att ta hand om just den kroppen. Och för att man ska hålla både kroppen och huvudet glatt så ska man tänka på att träna och röra på sig, se till att sova ordentligt och även äta hälsosam mat. Det är lättare än vad man kan tro att äta hälsosamt, man kan väldigt smidigt googla vad man ska tänka på då man vill äta hälsosamt och det finns till och med hälsosamma snacks som även är väldigt goda. Det finns tex hälsosam glass, godis utan socker och även olika sorters nötter som många tycker om att äta som snacks. This is Nuts är ett företag som säljer nötter via nätet.

  Genom att läsa andra personers recensioner om företag som tex Nuts kan man finna svaret på många knepiga frågor som man inte annars skulle fått besvarad utan någon egen erfarenhet. Det är alltid bra att både läsa och skriva recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett företag, eftersom det kan hjälpa personer i framtiden.

  Information om företaget This is Nuts

  Svenskt företag som har funnits på marknaden sedan 2012 och det grundades av en kvinna som är utbildad personlig tränare. Under 2016 gav sig företaget in i detaljhandeln vilket betyder att de säljer sina produkter i olika mataffärer i Stockholmsområdet. Under 2017 började även företagets produkter att säljas i olika mataffärer på Island.

  Lever 24 timmar i en svensk ubåt

  Vad erbjuder This is Nuts sina kunder?

  Olika produktkategorier som: ekologiskt, naturgodis, nötter, nötlåda mm. Väljer kunderna att göra beställningar på 700 kr eller mer så behöver de inte betala någon fraktkostnad, i annat fall kommer det att läggas till en avgift på beställningen beroende på vilket fraktalternativ som kunden har valt. This is Nuts levererar sina produkter inom Sverige, EU, Storbritannien och även Norge. Från och med att kunden har mottagit sitt pekat efter att det har levererats så har de 14 dagar på sig att göra en retur om de känner för det.

  This is Nuts har även ett nyhetsbrev som de erbjuder sina kunder, som de sedan kan prenumerera på för att få information om kampanjer och erbjudanden till e-posten.

  Hur kan kunderna nå kundtjänsten hos This is Nuts?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du någon erfarenhet av This is Nuts? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Produkter man kan hitta hos This is Nuts.

  This is Nuts
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om This is Nuts

  Din recension

  FAQ

  Är This is Nuts ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om This is Nuts. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder This is Nuts?

  This is Nuts är huvudsakligen aktivt i Mat & Dryck kategorin, mer specifikt inom Beställa Över Nätet. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van This is Nuts gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.