OmdömesStälle

  Recensioner Taysta

  Under årets gång dyker det ofta upp tillfällen då man ger bort någon slags present till någon annan. Det handlar om födelsedagar, jul, studenter etc. Man hamnar även ofta i en situation där man inte vet vad man ska ge bort till en speciell person. Det kan ofta vara så att man inte känner den personen så väl, man kanske inte träffas så ofta eller så vill man helt enkelt ge bort något speciellt och kanske inte alltid någon fysisk sak. Då kan man faktiskt passa på att ge bort en upplevelse av något slag. Populära upplevelser att ge bort är tex whiskey eller vinprovning, en dag då man får köra en sportbil, en tur med en luftballong etc. Men vill man så kan man även ge bort mer extrema upplevelser som tex en fallskärmshoppning eller bungyjump. Taysta är ett företag som erbjuder sina kunder olika upplevelser som tex vinprovning, chokladprovning, matlagningskurs mm.

  Hur kommer själva upplevelsen att vara uppbyggd hos Taysta? Hur går det om man vill lämna tillbaka sitt inköp eller om man vill byta en upplevelse mot någon annan? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner om företaget i fråga.

  Mer om företaget Taysta

  Taysta är ett företag där det arbetar sommelierer, kockar, ölbryggare samt whiskymästare och de erbjuder olika mat och dryckesupplevelser både för privatpersoner och för företag. Företaget registrerades på den svenska marknaden under 2015 och de har sitt säte i Uppsala, Sverige.

  En tjej får 100 kr, en får 10.000 – vem bjuder på bästa dejten?

  Vad erbjuder Taysta via sin hemsida?

  Inne på företagets hemsida är de olika upplevelserna kategoriserade i olika kategorier, samt att kunderna kan söka upplevelser utgående från stad eller upplevelse via hemsidan. Kunderna kan antingen via hemsidan köpa en upplevelse åt sig själv eller någon annan men Taysta erbjuder även presentkort. Presentkorten gäller i Göteborg, Gävle, Malmö. Stockholm, Uppsala, Västerås och Örebro och de har en giltighetstid på 36 månader från och med inköp. På upplevelserna som Taysta säljer ingår det 45 dagars öppet köp, och vid behov att göra en ombokning så kan kunderna göra det gratis. Bokningar som är gjorda med presentkort är bindande.

  Taysta erbjuder även sina kunder ett nyhetsbrev som de kan prenumerera på för att få info om kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan kundtjänsten hos Taysta nås?

  Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom de oftast ställda frågorna, chansen är stor att kunden då kommer hitta svaret på sin fråga. Skulle kunden vilja kontakta kundtjänsten eller om man inte hittade svaret på sin fråga så kan hen göra det genom att genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post.

  Har du köpt något hos Taysta någon gång? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Vad man ska tänka på då det kommer till vin.

  Taysta
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Taysta

  Din recension

  FAQ

  Är Taysta ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Taysta. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Taysta?

  Taysta är huvudsakligen aktivt i Mat & Dryckkategorin, mer specifikt inom Restauranger, Öl, Vin & Sprit. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Taystas webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.