Simple Feast

Alla recensioner

Simple Feast

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Mat & Ro
Mat & Ro
0 recensioner

Varje dag har man otroligt mycket att göra, man måste föra barnen till dagis eller skola, åka till jobbet och vara där h...

Logo Familyfood​
Familyfood​
0 recensioner

När man har jobb, familj och hemmet att sköta så vet man att det ofta är så att det inte finns tid till så mycket ...

Logo Ostogram
Ostogram
0 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Chokladbudet
Chokladbudet
0 recensioner

Ofta under året kommer det situationer då man ska eller vill ge bort någon present till någon man tycker om. Det kan vara s...

Simple Feast

Om du har ett mycket tidskrävande jobb eller en oregelbunden tid för din fritid, så kan det vara svårt att hitta kraft att stå i köket och planera maten för kvällen. Men du måste oberoende sätta dig i bilen och sätta riktning mot närmaste matbutik. Tänk om du bara kunde köra hem från jobbet och slänga dig på soffan och att sedan ha maten färdig utan att du behöver ta dig till en matbutik med en inköpslista i handen. Dessutom om du planerar att skippa köttet så kan det bli ännu mera tidskrävande. Om detta stämmer in på dig så har du så ska du kolla in vad företaget Simple Feast erbjuder.

Om Simple Feast
Att äta vegetariskt eller veganskt är faktiskt mycket godare än vad många skulle tro, speciellt när det ligger erfarenhet och planering bakom recepten, och Simple Feast är ett företag som erbjuder 100% vegetariska och veganska rätter. Simple Feast grundades i Danmark 2014 och deras framtidsbild är: en bättre matlagnings-upplevelse i hemmet. Deras produkt började som en app, och den innehöll hundratals recept av de bästa kockarna i världen. Dom insåg ganska snabbt att ett stort problem med att laga god mat är att det tar allt för lång tid att förbereda och att tillaga maten. Därför började dom med ett nytt system år 2017. Att förbereda maten åt dig som har lite tid i köket. Under den perioden innehöll deras måltider upp till 20% kött, men dom tog sedan bort köttet på grund av att de läst allt för många klimatrapporter som starkt övertygade dom om att en hållbar framtid är mycket viktigare. Råvaror är deras högsta prioritet och de väljer endast ekologiskt odlade råvaror som dessutom består av hög kvalitet.

Hur fungerar Simple Feast?
Det enda du behöver göra är att beställa hem maten och sedan förbereda. Du väljer först vilken version du vill ha, Green feast eller Family feast.Green feast är en upplevelse av smaker och spännande måltider för 3 kvällar i veckan. Family feast är en mer traditionell version och innehåller rätter som hela familjen gillar, också för 3 kvällar i veckan. Du har också alternativet om du vill beställa för 2–3 eller 4–5 personer. Det tar 10 min att förbereda maten, och då behöver du endast hacka och blanda ihop. När du gör din beställning så betalar du med kort. Om du inte har fått den matkasse du beställt eller om du debiterats ett högre belopp än vad du godkänt vid beställningen, så får du dina pengar tillbaka.

Ta kontakt med Simple Feast
Om det är någonting du undrar och vill ställa en fråga så kan det vara bra att först gå in på deras hemsida, chansen är stor att du hittar ditt svar där. Om du inte hittar ditt svar så kan du kontakta Simple Feast via telefon eller via email. Obs! Läs mer om deras telefontider på deras hemsida. 

Glöm inte att skriva en egen recension om du har några tankar eller åsikter som du vill dela med dig om Simple Feast.