OmdömesStalle

  Recensioner Simple Feast

  Om du har ett mycket tidskrävande jobb eller en oregelbunden tid för din fritid, så kan det vara svårt att hitta kraft att stå i köket och planera maten för kvällen. Men du måste oberoende sätta dig i bilen och sätta riktning mot närmaste matbutik. Tänk om du bara kunde köra hem från jobbet och slänga dig på soffan och att sedan ha maten färdig utan att du behöver ta dig till en matbutik med en inköpslista i handen. Dessutom om du planerar att skippa köttet så kan det bli ännu mera tidskrävande. Om detta stämmer in på dig så har du så ska du kolla in vad företaget Simple Feast erbjuder.

  Om Simple Feast

  Att äta vegetariskt eller veganskt är faktiskt mycket godare än vad många skulle tro, speciellt när det ligger erfarenhet och planering bakom recepten, och Simple Feast är ett företag som erbjuder 100% vegetariska och veganska rätter. Simple Feast grundades i Danmark 2014 och deras framtidsbild är: en bättre matlagnings-upplevelse i hemmet. Deras produkt började som en app, och den innehöll hundratals recept av de bästa kockarna i världen. Dom insåg ganska snabbt att ett stort problem med att laga god mat är att det tar allt för lång tid att förbereda och att tillaga maten. Därför började dom med ett nytt system år 2017. Att förbereda maten åt dig som har lite tid i köket. Under den perioden innehöll deras måltider upp till 20% kött, men dom tog sedan bort köttet på grund av att de läst allt för många klimatrapporter som starkt övertygade dom om att en hållbar framtid är mycket viktigare. Råvaror är deras högsta prioritet och de väljer endast ekologiskt odlade råvaror som dessutom består av hög kvalitet.

  Simple Feast

  Hur fungerar Simple Feast?

  Det enda du behöver göra är att beställa hem maten och sedan förbereda. Du väljer först vilken version du vill ha, Green feast eller Family feast.Green feast är en upplevelse av smaker och spännande måltider för 3 kvällar i veckan. Family feast är en mer traditionell version och innehåller rätter som hela familjen gillar, också för 3 kvällar i veckan. Du har också alternativet om du vill beställa för 2–3 eller 4–5 personer. Det tar 10 min att förbereda maten, och då behöver du endast hacka och blanda ihop. När du gör din beställning så betalar du med kort. Om du inte har fått den matkasse du beställt eller om du debiterats ett högre belopp än vad du godkänt vid beställningen, så får du dina pengar tillbaka.

  Ta kontakt med Simple Feast

  Om det är någonting du undrar och vill ställa en fråga så kan det vara bra att först gå in på deras hemsida, chansen är stor att du hittar ditt svar där. Om du inte hittar ditt svar så kan du kontakta Simple Feast via telefon eller via email. Obs! Läs mer om deras telefontider på deras hemsida.

  Glöm inte att skriva en egen recension om du har några tankar eller åsikter som du vill dela med dig om Simple Feast.

  Simple Feast
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Simple Feast

  Din recension

  FAQ

  Är Simple Feast ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Simple Feast. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Simple Feast?

  Simple Feast är huvudsakligen aktivt i Mat & Dryck kategorin, mer specifikt inom Beställa Över Nätet. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Simple Feast gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.