Red Rickshaw

Alla recensioner

Red Rickshaw

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Mat & Ro
Mat & Ro
0 recensioner

Varje dag har man otroligt mycket att göra, man måste föra barnen till dagis eller skola, åka till jobbet och vara där h...

Logo Familyfood​
Familyfood​
0 recensioner

När man har jobb, familj och hemmet att sköta så vet man att det ofta är så att det inte finns tid till så mycket ...

Logo Ostogram
Ostogram
0 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Chokladbudet
Chokladbudet
0 recensioner

Ofta under året kommer det situationer då man ska eller vill ge bort någon present till någon man tycker om. Det kan vara s...

Red Rickshaw

Att handla online via mobilen eller datorn är ett fenom som hela tiden växer vilket inte är underligt. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan shoppa när man vill på dugnet. Utbudet online är hur stort som helst och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man vill ha. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med datorn eller till och med via mobilen utan att ens lämna sängen eller kanske soffan. Vissa butiker online har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra företag väljer att ha ett så stort sortiment som möjligt. Red Rickshaw är ett företag som fungerar som en matbutik online där de erbjuder torrvaror som tex ris, mjöl, oljor och kryddor. 

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos Red Rickshaw? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Eftersom detta företaget säljer olika kryddor, är det något som jag kommer att kunna lämna tillbaka eller inte? Ta reda på det och mycker mer genom att läsa recensioner inne hos oss. 

Mer info om Red Rickshaw
Red Rickshaw är ett företag som är endast verksamma online (driver inte någon typ av fysisk verksamhet idag) och de erbjuder i största hand indisk mat och kryddor via sin hemsida. De erbjuder sina produkter till länder runt om i världen samt att de köper in sina produkter från olika länder i världen. 

Det som Red Rickshaw erbjuder sina kunder
Olika produktkategorier finns inne i företagets nätbutik, samt att det finns en sökfunktion där det är möjligt att söka bland alla produkter i sortimentet. Om det görs beställningar från Red Rickshaw till något annat land är UK så är det vanliga leveranstiden mellan 3 till 7 dagar efter att företaget har packat och skickat iväg kundens beställning. De olika leverans kostnaderna varierar även beroende på hur mycket eller lite kunden i fråga väljer att beställa. Skulle det vara så att en kund får hem sin produkt och sedan inte känner sig nöjd över den så har hen möjligheten att göra en retur så länge som produkten är helt oanvänd och i sluten förpackning. För att göra en retur ska kunden börja med att kontakta kundtjänsten. 

Hur kundtjänsterna kan nå kundtjänsten hos Red Rickshaw
Om kunderna har några undringar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon eftersom företaget annars har svårt att hjälpa. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in ett klagomål kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du handlat något via Red Rickshaw? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem och berätta även vad produkterna smakade efter all leverans


Hur man håller maten längre färsk.