Middagsfrid

Alla recensioner

Middagsfrid

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

E
Erik
Efter att ha kört hello fresh en stund beslöt jag mig för att testa dessa då de hade en "prova på" rabatt. En sak jag regarerade på är att man får bara ett fast val, Hello Fresh har et...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Kör Hello Fresh (eller någon annan) istället.

  Efter att ha kört hello fresh en stund beslöt jag mig för att testa dessa då de hade en "prova på" rabatt.

  En sak jag regarerade på är att man får bara ett fast val, Hello Fresh har ett stort urval man kan byta runt med om man vill.

  Efter att ha fått första leveransen så noterade jag att det var en hel del som man vart tvungen att införskaffa utöver kassen, Hello Fresh var "all inclusive", även fast Middagsfrid var dyrare än Hello Fresh.

  Medans råvarorna var ganska fräscha så var maten i sig var både smaklös och ganska tråkig, man var även tvungen att dosera mycket då det verkar som de olika recepten är doserade runt förpackningarnas storlek snarare än smake på recepten. Med Hello Fresh får man allt doserat/ vägt.

  Så då jag gett det två dagar så insåg jag att detta inte var för mig, och ville avbeställa, fick då beskedet att man måste göra detta 9 dagar innan, mao INNAN man provat på, eftersom de hävdade att de redan beställt maten. De erbjöd att avboka för 50% av kostnaden, men det skulle vara på det fulla priset och inte prova på, mao så var det ganska liten skillnad mellan priset jag skulle betala för att få varorna och inte.

  Skulle jag jämföra Hello Fresh med denna så är Hello Fresh IKEA, och Middagsfrid är nått flatpack från Amazon som har vaga instruktioner och saknar skruvar och andra delar

  Så gör er själv en tjänst, lär av mitt misstag och kör med någon annan matkasse.


Andra personer tittade också på

Logo Matkomfort

Matkomfort

0 recensioner

Om MatKomfort I Stockholm 2008 startade företaget MatKomfort för att hjälpa tusentals hushåll och hem att äta nyttigare,...

Logo Familyfood​

Familyfood​

0 recensioner

När man har jobb, familj och hemmet att sköta så vet man att det ofta är så att det inte finns tid till så mycket ...

Logo Ostogram

Ostogram

0 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Chokladbudet

Chokladbudet

0 recensioner

Ofta under året kommer det situationer då man ska eller vill ge bort någon present till någon man tycker om. Det kan vara s...

Middagsfrid

Att sitta hemma och äta mat med hela familjen kan vara det mysigaste många va oss vet, men det ligger ofta mycket stress och tid bakom en middag. Stressigt eftersom man måste lägga in mathandlandet in sitt schema som redan är fullproppat med dagishämtningar och jobb, men det tar även en massa tid och energi att först köra till en mataffär, trängas med alla andra i butiken och sedan bära ut de tunga kassarna till bilen. Men lösningen på dessa problem finns faktiskt, och inte ens långt bort, utan endast några få klick på din dator eller mobil. Nämligen företaget Middagsfrid, de kommer att ge dig det lugn du förtjänar genom att leverera färdigplanerade matkassar med recept hem till dig. 

Information om Middagsfrid
Företaget var de första i världen med konceptet att leverera färdigplanerade matkassar till sina kunder, hela historien började år 2007 och har sedan dess bara ökat i popularitet. Företagets vision är att erbjuda en bättre matvärld för så många som möjligt, de gör det genom att sätta ihop matkassar med riktiga råvaror där det även har tagits hänsyn till natur, hälsa och klimat. Företaget har inte endast verksamhet i Sverige utan även i Norge, Danmark, Tyskland, Belgien och Schweiz och de försöker alltid sitt bästa med att erbjuda sina matkassar med enkelhet, snabbhet och även barnvänlighet eftersom detta är något för hela familjen. 

Vad erbjuder Middagsfrid?
Hur fungerar det här med att beställa hem en färdigplanerad matkasse? Jo, det du ska börja med om du är intresserad är att gå in på hemsidan för att sedan påbörja en smidig prenumerationstjänst, där du alltid kan pausa och ändra på din prenumeration. Efter det kommer du att börja få matkassar levererade hem till dig där det ingår nya recept varje vecka. Det du kan behövas tänkas ha hemma om du tar del av denna tjänst är så kallade ”basvaror” som tex olja, salt och peppar. När du prenumererar på en kasse kommer det inte att vara någon bindningstid, du kan själv välja hur många leveranser du vill ha och även hur ofta du vill ha dem, utgående från det kommer företaget att planera meny, inköp, packning och utkörning av dina varor. 

Middagsfrid erbjuder 8 olika matkassar du kan välja mellan, det är allt från orginalkassen, vegokassen, snabba kassen till barnkassen. Detta är så att du ska kunna hitta en matkasse som passar utmärkt för dig och din familj. 

Tips, synpunkter och kontakta Middagsfrid
Om du undrar över något ska du inte tveka med att höra av dig eftersom Middagsfrid vill mer än gärna hjälpa dig och svara på dina frågor. Du kan komma i kontakt med företaget antingen via e-post eller telefon och mer information om öppettider finns på hemsidan. Innan du kontakta företaget kan du alltid börja med att gå in på företagets hemsida och läsa om alla olika matkassar och även om företaget historia, chansen är väldigt stor att du kommer att hitta svaret på din fråga där. 

Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har handlat via dem och har några tankar eller åsikter om dem.