Middagsfrid Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

Middagsfrid

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

E
Erik
Efter att ha kört hello fresh en stund beslöt jag mig för att testa dessa då de hade en "prova på" rabatt. En sak jag regarerade på är att man får bara ett fast val, Hello Fresh har et...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Kör Hello Fresh (eller någon annan) istället.

  Efter att ha kört hello fresh en stund beslöt jag mig för att testa dessa då de hade en "prova på" rabatt.

  En sak jag regarerade på är att man får bara ett fast val, Hello Fresh har ett stort urval man kan byta runt med om man vill.

  Efter att ha fått första leveransen så noterade jag att det var en hel del som man vart tvungen att införskaffa utöver kassen, Hello Fresh var "all inclusive", även fast Middagsfrid var dyrare än Hello Fresh.

  Medans råvarorna var ganska fräscha så var maten i sig var både smaklös och ganska tråkig, man var även tvungen att dosera mycket då det verkar som de olika recepten är doserade runt förpackningarnas storlek snarare än smake på recepten. Med Hello Fresh får man allt doserat/ vägt.

  Så då jag gett det två dagar så insåg jag att detta inte var för mig, och ville avbeställa, fick då beskedet att man måste göra detta 9 dagar innan, mao INNAN man provat på, eftersom de hävdade att de redan beställt maten. De erbjöd att avboka för 50% av kostnaden, men det skulle vara på det fulla priset och inte prova på, mao så var det ganska liten skillnad mellan priset jag skulle betala för att få varorna och inte.

  Skulle jag jämföra Hello Fresh med denna så är Hello Fresh IKEA, och Middagsfrid är nått flatpack från Amazon som har vaga instruktioner och saknar skruvar och andra delar

  Så gör er själv en tjänst, lär av mitt misstag och kör med någon annan matkasse.


Andra personer tittade också på

Logo Matkomfort

Matkomfort

1 recensioner

Om MatKomfort I Stockholm 2008 startade företaget MatKomfort för att hjälpa tusentals hushåll och hem att äta nyttigare,...

Logo HelloFresh

HelloFresh

1 recensioner

Att laga mat tar upp en stor del av ens tid. Inte nog att man måste skära upp all mat, men den ska ännu in i ugnen. Före sj&au...

Logo Ostogram

Ostogram

1 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Marley Spoon

Marley Spoon

1 recensioner

När man har jobb, familj och hemmet att sköta så vet man att det ofta är så att det inte finns tid till så mycket ...