OmdömesStalle

  Recensioner Matsmart

  Om Matsmart

  Matsmart är ett aktiebolag som grundades år 2012. Företagets mission är att rädda helt perfekt mat som är på väg att slängas, de belyser matsvinnsfrågan och genom att de sedan säljer maten till ett lägre pris skapas det ett mer hållbart samhälle. Vision för företaget är ett vi ska ha en värld helt utan matsvinn. Matsmart har några olika kärnvärden, och det är engagemang, mod och hjärta. Engagemanget är att kärnan i allt som företaget gör är att minska mat svinnet, du kan även bli del av detta genom att köpa de produkter de säljer. De som är bakom Matsmart är modiga pionjärer som tar sig snabbt framåt, de väljer vägar som ingen annan valt och med det bygger de ett företag som erbjuder attraktiva erbjudanden som gör skillnad. Och sist men inte minst gör företaget allt med passion, och de värnar om varandra lika som sina kunder. Matsmart ser till att alla har möjligheten att påverka på ett roligt och enkelt sätt, oavsett plånbok.

  En tredjedel av all mat som produceras i världen slängs, men mat som passerat bäst-före datumet är i princip aldrig sämre veckan eller månaden efter att det datumet har passerat. Men denna mat som just kommer att passera det datumet eller som redan passerat kommer vanliga mataffärer inte att sälja längre, därför startade Matsmart sin verksamhet och tar nu in denna mat till försäljning. Under 2018 räddade Matsmart tillsamman med sina kunder 3 218 ton mat, vilket verkligen är matsmart.

  Vad erbjuder Matsmart?

  Matsmart säljer varor som i många andra fall hade slängts pga.: överproduktion, kort eller passerat bäst-före datum, säsongsvaror och förpackningsbyten. Hos Matsmart kan du fynda varor med 20 – 90 procents rabatt samtidigt som du bidrar till en bättre miljö genom att minska matsvinnet. Matsmart säljer endast mat som inte kräver kyl eller frys och därför kan de även skicka maten med vanliga transportörer. Företaget levererar runt om i hela Sverige och du kan välja om du vill få paketet hem till dörren eller till närmaste utlämningsställe. Matsmart kan inte garantera att en viss vara finns att köpa hos dem eftersom de endast köpet in sådana varor som ”vanliga” butiker inte längre kommer att sälja. Men företaget kan alltid garantera att du kan köpa kvalitetsvaror inom olika kategorier hos dem som är på rabatt.

  Via företagets hemsida kan du rädda maten samtidigt som du sparar pengar, vilket är både bra för miljön och plånboken. Hemsidan är lättnavigerad och du ser tydligt och enkelt vilka rabatter det är på produkterna. Du kan smidigt kolla igenom de olika kategorierna och även spana in det som är nyinkommet på hemsidan.

  Kom i kontakt med Matsmart

  Du kan kontakta företaget på telefon eller via e-post och kundservicen är bemannad under vanliga öppettider. Kundservicen arbetar hårt med att svara på alla inkomna frågor och du kan förvänta dig ett svar inom 48 timmar. Undrar du över något kan du även läsa igenom de oftast ställda frågorna.

  Är du matsmart?

  Brukar du beställa mat från Matsmart? Om du gör det skriv då en egen recension om företaget.

  Kolla in Matsmart på en minut.

  Matsmart
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  3.6
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  6
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  4

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Följer ej konsumentköpslagen

  Matsmart följer inte konsumentköpslagen. När man påpekar detta för dom, svarar dom -"vi följer våra egna regler". !?
  När dom glömt att skicka varor man beställt så vägrar dom att skicka dessa separat, utan betalar endast tillbaks för dessa varor. I mitt fall 15st tuber senap a` 1kr, dvs 15:- tillbaks. Kampanjpriset på dessa var skälet till ordern på 300:-. På övriga varor var det i huvudsak inga bra priser.

  Av: Jens Ringholm04-07-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  3.5
  rating

  Skriv din egen recension om Matsmart

  Din recension

  FAQ

  Är Matsmart ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Matsmart. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3.6/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Matsmart?

  Matsmart är huvudsakligen aktivt i Mat & Dryck kategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter, Beställa Över Nätet. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Matsmart gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.