Mat & Ro

Alla recensioner

Mat & Ro

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Matkomfort

Matkomfort

0 recensioner

Om MatKomfort I Stockholm 2008 startade företaget MatKomfort för att hjälpa tusentals hushåll och hem att äta nyttigare,...

Logo Familyfood​

Familyfood​

0 recensioner

När man har jobb, familj och hemmet att sköta så vet man att det ofta är så att det inte finns tid till så mycket ...

Logo Ostogram

Ostogram

0 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Chokladbudet

Chokladbudet

0 recensioner

Ofta under året kommer det situationer då man ska eller vill ge bort någon present till någon man tycker om. Det kan vara s...

Mat & Ro

Varje dag har man otroligt mycket att göra, man måste föra barnen till dagis eller skola, åka till jobbet och vara där halva dagen för att sedan plocka upp barnen igen och fara hem och ta hand om både hund och hus. När man har så mycket att göra kan det vara så att vissa viktiga saker inte blir gjorda, som tex att laga mat. Ofta väljer man att istället ta hem mat från någon restaurang, och viss det blir barnen väldigt glada åt men det är även väldigt dyrt i längden. Men som det mesta nuförtiden finns det faktiskt hjälp att få, i det här fallet kan man tex hitta ett företag som plockar ihop färdiga matkassar och levererar dem hem till dig. Ett företag som arbetar med att plocka ihop färdiga matkassar är Mat och Ro. Hos dem kan man köpa matkassar med färska och närproducerade råvaror som även är bra för miljön. 

Mer information om Mat och Ro
Detta företag grundades och lanserades eftersom de vet att det är svårt att hinna med allt i vardagen, så därför började de plocka ihop sina egna matkassar och sälja dem för att göra vardagen lite enklare och roligare för någon annan. Företagets koncept bygger på att planera, handla och även köra hem den färska maten till sina kunder. Alla recept som är i företagets matkassar är både skapade och provlagade av kockar som har lång erfarenhet av restaurangbranschen. Mat och Ro värnar även om den enkla och goda husmanskosten och har därför valt att inkludera den ofta i sina matkassar. För tillfället levererar företaget sina matkassar till några olika delar av Sverige men om man saknar just Mat och Ro i sin stad kan man höra av sig till dem och fråga om företaget kan komma till just den staden. 

Vad erbjuder Mat och Ro?
Mat och Ro erbjuder flera olika färdiga matkassar, som tex proteinkassen, wellnesskassen, kockens förberedda låda, barnens bästa kasse mm. Oberoende vad man har för diet eller preferenser vill företaget att du ska kunna hitta en passande matkasse hos dem. Hur fungerar det att få hem en färdigplanerad matkasse? Jo, på söndag eller måndag får man hem en välfylld matkasse där det finns recept och ingredienser till middagar åt hela familjen. Alla recept är provlagade förut och de tar ungefär 20 – 40 minuter att tillaga. Det ända man behöver ha hemma är några basvaror som tex kryddor, salt och peppar, honung, mjöl etc. Om man råkar vara borta då leveransen kommer den att bli lämnad på trappen eller utanför dörren. Hos företaget kan man alltid ha en löpande prenumeration men man kan även pausa eller avsluta den när man vill. 

Hur kan man komma i kontakt med Mat och Ro?
Om man har några frågor till företaget som gäller deras produkter eller leveranser kan man kontakta dem. Man kan komma i kontakt med dem antingen via e-post eller på telefon, och för att avsluta eller pausa sin prenumeration ska man även kontakta dem via e-post. 

Har du beställt hem av företagets matkassar? Om du har det ska du inte glömma att lämna en egen recension om dem.