Mat & Ro Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

Mat & Ro

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

C
Catarina
Jag har nyligen provat på Mat & Ro och jag är extremt nöjd med min upplevelse. Jag beställde en matkasse och fick den levererad direkt till min dörr, vilket var mycket bekvämt för mig. Det som ja...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Överlägsenhet hos närproducerande försörjningskedjor

  Jag har nyligen provat på Mat & Ro och jag är extremt nöjd med min upplevelse. Jag beställde en matkasse och fick den levererad direkt till min dörr, vilket var mycket bekvämt för mig. Det som jag verkligen gillade med Mat & Ro var att all mat i kassen var närproducerad, vilket betyder att råvarorna kommer från närliggande gårdar och producenter. Därmed kan jag vara säker på att maten är färsk och inte transporterats över långa avstånd innan det når mitt kök. Alla produkter som skickades kom väl förpackade och i en obruten kylkedja, så jag kände mig trygg om att det höll sig fräscht hela vägen hem till mig. Kassen innehöll också massor av olika livsmedel och receptidéer som inspirerade mig att prova nya saker i köket. Jag uppskattade verkligen hur lätt det gjorde för mig att planera mina måltider under veckan utan besväret med själva inköpet eller rekommenderingarna. Totalt sett rekommenderar jag definitivt Mat & Ro till alla som söker närproducerad matleverans!


Andra personer tittade också på

Logo Coffee Friend

Coffee Friend

1 recensioner

Kaffe, en dryck som väldigt många på planeten dricker direkt då de stigit ur sängen på morgonen. För persone...

Logo HelloFresh

HelloFresh

1 recensioner

Att laga mat tar upp en stor del av ens tid. Inte nog att man måste skära upp all mat, men den ska ännu in i ugnen. Före sj&au...

Logo Ostogram

Ostogram

1 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Marley Spoon

Marley Spoon

1 recensioner

När man har jobb, familj och hemmet att sköta så vet man att det ofta är så att det inte finns tid till så mycket ...