Mat.se

Alla recensioner

Mat.se

50% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

C
Caroline
Levererar möglig mat och man får ingen hjälp ang detta, rekommenderar ej!Läs vidare
L
Linus Börjesson
Detta är nu fjärde gången som det saknas ett flertal varor vid leverans, varje gång man ringer säger man att "man skall ta det vidare" och att "det inte finns något mer man kan göra....Läs vidare

Alla recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Möglig mat

  Levererar möglig mat och man får ingen hjälp ang detta, rekommenderar ej!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Detta är nu fjärde gången...

  Detta är nu fjärde gången som det saknas ett flertal varor vid leverans, varje gång man ringer säger man att "man skall ta det vidare" och att "det inte finns något mer man kan göra."
  Att köra ut varorna i efterhand är tydligen inget alternativ och att kompensera oss kunder för besväret, oavsett hur många gånger det blir fel, är tydligen inte heller något alternativ. Snacka om usel service..


Andra personer tittade också på

Logo Matkomfort

Matkomfort

0 recensioner

Om MatKomfort I Stockholm 2008 startade företaget MatKomfort för att hjälpa tusentals hushåll och hem att äta nyttigare,...

Logo Mat & Ro

Mat & Ro

0 recensioner

Varje dag har man otroligt mycket att göra, man måste föra barnen till dagis eller skola, åka till jobbet och vara där h...

Logo Familyfood​

Familyfood​

0 recensioner

När man har jobb, familj och hemmet att sköta så vet man att det ofta är så att det inte finns tid till så mycket ...

Logo Ostogram

Ostogram

0 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Mat.se

Företaget bildades år 2012 och är ett svenskt detaljhandelsföretag för livsmedelsförsäljning. 2015 omsatte förteget cirka 200 miljoner kronor. Mat.se är en matbutik på nätet som fokuserar på att leverera mat till rätt pris och av hög kvalitet. Mat.se har lager och kontor på olika delar runt om i Sverige, vill du kolla exakt var de finns kan man enkelt läsa om det på hemsidan. Företagets sortiment består största del av matvaror men även inspirerande recept, veckomenyer och möjligheten att handplocka dina egna matkassar.

Vad erbjuder Mat.se?
Varorna du beställt via företaget är alltid färska, de levereras i en obruten kylkedja och med en kylbil ända fram till din dörr. Beställer du produkter över 700kr är det alltid fri frakt. När du ska beställa något från Mat.se ska du börja med att gå in på hemsidan, för att börja ska du logga in på ditt konto du har via dem eller skriva in ditt postnummer för att se just det specifika sortimentet som finns i din stad. Du kommer att kunna handla mycket enklare om du bestämmer dig för att skapa ett konto på hemsidan, några fördelar är tex att det erbjuds över 1000 ekologiska varor, leverans samma dag och handlar du för minst 700kr får du fri hemkörning nästa eftermiddag. Du kan även handla enkelt via Mat.se ifall du gjort det förut eftersom du kan kolla igenom din orderhistorik och beställa exakt samma saker om igen, du kan även skapa en smart inköpslista eller börja veckoplanera via Mat.se. 

På hemsidan kan du smidigt kolla igenom de olika kategorierna, spana in de nuvarande kampanjerna och även sortera utgående från din kost som tex ekologisk mat eller vegetariska/veganska produkter.  På hemsidan kan du läsa olika recept och beställa dina varor utgående från det men du kan även beställa hem företagets egna matkassar. Varje vecka presenteras nya matkassar med olika menyer för fem dagar. Tack vare det konceptet kan du utgå från 3000 olika recept men även skräddarsy din beställning genom att justera antalet portioner, lägga till/byta recept eller lägga till helt andra varor. Det senaste som Mat.se nu även har lanserat är det klimatsmarta köket, vilket innebär att vid vissa sökningar på hemsidan kommer det klimatsmarta alternativet att visas först. Du kan även se livsmedlets ungefärliga klimatpåverkan och företaget påstår att detta bara är en början på Mat.se´s klimatarbete. 

Reklamationshantering hos Mat.se
Företaget vill att du alltid ska vara nöjd med deras produkter och tjänster, men skulle du mot förmodan inte vara det ska du höra av dig till kundtjänsten så snabbt som möjligt. Du ska skicka e-post till dem och förklara orsaken till att du inte är nöjd med produkten, bifoga även en/flera bilder på varan och lägg även till ditt ordernummer. Har du beställt något receptfritt läkemedel kan du inte skicka tillbaka den vara eftersom läkemedel inte får säljas igen av säkerhetsskäl.

Vad tycker du?
Brukar du beställa hem mat via denna smarta tjänst, berätta då dina åsikter och erfarenheter för att inspirera ännu mer människor.