OmdömesStälle

  Recensioner Kökets Box

  En box full av överraskningar – Recension om Kökets box

  Om kökets box

  Kökets box är ett företag där du kan prenumerera på en box som du kan hämta ut varannan månad. Kökets box överraskar dig med spännande nya smaker och boxen är fylld med 15–20 stycken hemliga produkter och recept. Är du intresserad att prenumerera på denna box kommer du att få en god överraskning i köket.

  En video där en av Kökets Box temaboxar öppnas. 

  Vad kan Kökets box erbjuda dig?

  Att starta en prenumeration och börja få hem boxar är väldigt enkelt, du ska först välja om du vill prenumerera åt dig själv eller åt en vän. I det första steget väljer du också vart boxen ska levereras. Efter det ska du beställa din första box, och då kan du även se vilken din första box kommer att bli, men inte vad den innehåller. Boxarna levereras varannan månad, i slutet av den aktuella boxmånaden. När boxen finns att hämta kommer du att få ett meddelande om det, om du inte hinner hämta ut den just då så ligger boxen kvar i fyra veckor, så ingen brådska. Efter det är det dags att uppleva boxen, ta hem den, öppna den och bli överraskad av alla de nya sakerna du ska fylla ditt kök med. Boxarna är fyllda med överraskningar inom dryck, matoch bak. Med i boxen får du även tips och recept som är från köketredaktionen. Är du även intresserad kan du följa Kökets box på deras olika sociala medier för att vara med och tävla i kommande tävlingar de kommer att hålla. För att ännu förbättra kommande boxar så kommer du att efter några veckor från och med att du har fått din första box, få möjligheten att recenserade produkter du har fått och testat. Om du bestämmer dig för att ta en löpande prenumeration på dessa boxar, vilket även är det populäraste så kommer det att kosta dig 199kr per box. Värdet i boxarna är ungefär 350 – 450kr/box. Kökets box har även specialboxar du kan beställa utöver din prenumeration, de finns endast ett begränsat antal av specialboxarna så först till kvar gäller.

  Du kan säga upp boxprenumerationen när du vill och det tillkommer heller ingen frakt. Om du säger upp boxen innan den sista varje månad så blir den månad du säger upp den sista boxen du får. Via kökets box hemsida kan du enkelt logga in på dina egna sidor och antingen pausa eller avluta din prenumeration.

  Har du några frågor till Kökets box?

  Skulle du undra över något kan du kontakta företaget via e-post eller ringa dem. På hemsidan kan du enkelt kolla de tider då kundtjänsten är öppen. Kökets box svarar normalt inom en till två dagar. Du kan även besöka företaget i Stockholm. Om du anser att kökets box inte behandlat dina personuppgifter enligt lag har du rätt till att inge klagomål till tillsynsmyndighet, vilket i Sverige är datainspektionen eller vill du skicka ett klagomål genast till kökets box kan du göra det via e-post.

  Har du denna prenumeration?

  Berätta då super gärna vad du tycker om dessa boxar.

  Kökets Box
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Kökets Box

  Din recension

  FAQ

  Är Kökets Box ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Kökets Box. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Kökets Box?

  Kökets Box är huvudsakligen aktivt i Mat & Dryckkategorin, mer specifikt inom Beställa På Nätet. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Kökets Boxs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.