kencko

Alla recensioner

kencko

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Matkomfort

Matkomfort

0 recensioner

Om MatKomfort I Stockholm 2008 startade företaget MatKomfort för att hjälpa tusentals hushåll och hem att äta nyttigare,...

Logo Mat & Ro

Mat & Ro

0 recensioner

Varje dag har man otroligt mycket att göra, man måste föra barnen till dagis eller skola, åka till jobbet och vara där h...

Logo Familyfood​

Familyfood​

0 recensioner

När man har jobb, familj och hemmet att sköta så vet man att det ofta är så att det inte finns tid till så mycket ...

Logo Ostogram

Ostogram

0 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

kencko

Det är väldigt viktigt att dagligen försöka få i sig både frukt och grönsaker. Allt för många personer får i sig för lite frukt och grönt under årens gång och det kan bero på olika anledningar. Vissa tycker kanske inte om smaken av en sallad eller så vill de helt enkelt inte äta frukt under dagen. Kencko är ett företag som skapades eftersom de såg statistiken att allt för få får i sig frukt och grönt, de är verksamma på marknaden genom att bjuda smoothies

Levererar Kencko sina produkter till Sverige och Europa eller inte? Hur fungerar det då de säljer smoothies, är de i pulverform eller inte? Finns det någon möjlighet att lämna tillbaka en produkt om man känner sig missnöjd? Det finns personer som redan har erfarenhet av företaget och de har valt att lämna recensioner inne hos oss på OmdömesStälle. 

Mer om Kencko
För några år sedan upptäckte de personer som sedan blev grundare till företaget Kencko ur lite frukt det egentligen äts främst i USA men i hela världen egentligen. Endast en person på tio som är bosatt i USA äter den dagliga mängden frukt man bör få i sig som en vuxen person per dag. Kencko grundades eftersom de på marknaden inte endast ville erbjuda hälsosamma och näringsrika produkter, utan även ge folk den lärdomen om hur frukt, grönt och även fibrer påverkar kroppen på ett positivt sätt. Idag arbetar det ett flertal personer på företaget som tillsammans pratar 10 olika språk samt 8 olika nationaliteter. 

Förutom påsar med smoothies av olika smaker erbjuder även Kencko sina kunder tuggumin i olika smaker som inte innehåller något tillsatt socker. Alla produkter som finns i företagets sortiment är gjorda på väster och frukter vilket innebär att de är 100% veganska. 

Det som erbjuds hos Kencko
Kenckos smoothies säljs som ett pulver i en påse där kunden sedan kan lägga till vatten för att ha en hel smoothie. I dagsläger erbjuder de olika typer av smoothies som till exempel: de med en massa bär i, gröna frukter och växter med mera. Inne på sajten är det möjligt att ta ett test och sedan få olika smoothies eller produkter som rekommendationer beroende på vad man valde i testet att man gillar för smaker och typer av smoothies. Företaget levererar sina produkter till flera länder i världen, bland annat Sverige. Kunder som befinner sig inom EU kan räkna med en leveranstid på mellan 5 till 8 dagar räknat från dagen då paketet lämnar lagret. Kencko driver en kundtjänst som är kontaktbar via e-post. 

Erfarenheter av Kencko
Skulle du kunna säga att du har lagt en beställning hos detta företag vid något tillfälle? Tyckte du då att produkterna var värda sitt pris, var produkterna goda i smaken och tycker du att det är värt att beställa smoothies online istället för att laga dem hemma? Skriv åsikter och erfarenheter i en recension som du lämnar här inne på sajten. 


Hur man får barnen att äta mer grönt.