OmdömesStälle

  Recensioner Familyfood​

  När man har jobb, familj och hemmet att sköta så vet man att det ofta är så att det inte finns tid till så mycket annat, ofta känner man till och med att man inte ens hinner göra det saker som man verkligen borde hinna med. Och en av dessa saker är att laga hemlagade hälsosam mat åt familjen. Det är så enkelt att ta hämtmat från en restaurang eller att köpa färdiga rätter i butiken. Men det resulterar ofta i att maten blir mycket dyrare och även mindre hälsosam. Men om man känner att man befinner sig i just denna situationen så finns det företag som kan hjälpa till, som kan hämta maten hem till dig och din familj. Ett företag som erbjuder just dessa tjänster är Familyfood.

  Är produkterna värda sina pengar och hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd med något hos Familyfood? Är kundtjänsten enkelt att nå om jag har några frågor? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner, personer som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga.

  Mer info om Familyfood

  Företaget Familyfood är både grundat och lanserat i Sverige och de är ett företag som plockar ihop en matkasse till sina kunder och sedan för hem den till dem. Företaget har ett eget kyllager där de tar produkterna ifrån. Familyfood samarbetar med olika lokala producenter för att matkassarna ska innehålla så mycket lokala produkter som möjligt. Matkassarna levereras direkt hem till kunden vilket betyder att det inte finns några mellanhänder.

  [YTP] - Family Food

  Vad erbjuder Familyfood sina kunder?

  Familyfood har ett flertal olika matkassar som man kan välja mellan samt att man även kan fylla i för hur många personer som kassen ska räcka till. För att få hem matkassar från företaget kan man påbörja en prenumeration, vilket man gör genom att gå in på företagets hemsida. När man börjar prenumerationen ska man välja om man vill ha sin matkasse varje eller varannan vecka, eller så kan man börja med att prova på matkassarna under två veckor. Oberoende vilken matkasse man väljer så kommer den alltid att komma hem och leveranserna sker alltid på måndagar mellan kl 16 och 21. Familyfood erbjuder även en skild fruktkasse som man kan välja på om man vill prenumerera på eller inte, då kommer man att få hem en fruktkasse med ungefär 3 kg frukt.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Familyfood?

  Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan där läsa igenom all information och alla villkor som finns där. Skulle det vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå vill komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det antingen via e-post eller telefon. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företaget för att gå vidare med sitt ärende.

  Har du någon erfarenhet av Familyfood? Om du har det kan du skriva en egen recension.


  Hemlagad mat.

  Familyfood​
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Familyfood​

  Din recension

  FAQ

  Är Familyfood​ ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Familyfood​. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Familyfood​?

  Familyfood​ är huvudsakligen aktivt i Mat & Dryckkategorin, mer specifikt inom Beställa På Nätet. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Familyfood​s webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.