Ecoviva

Alla recensioner

Ecoviva

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

T
Tom
Vi har använt flera olika matkassar under åren och i början var ecoviva den som har varit bäst av dem. Men bara i början. Nu har de blivit mer och mer slarviga med råvarorna och i varje leverans är...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Håller inte måttet längre.

  Vi har använt flera olika matkassar under åren och i början var ecoviva den som har varit bäst av dem. Men bara i början. Nu har de blivit mer och mer slarviga med råvarorna och i varje leverans är det alltid flera saker som inte är bra. I den sista var fyra av sex ägg trasiga, oberginen var möglig, och körsbärstomaterna var halvmosiga. De första gångerna påpekade vi alla fel i matkassarna men nu orkar vi inte längre. Det enda som händer vid fel är att du får en ny grönsak nästa gång!? Vad ska vi ha en ny obergine till om två veckor? Det är NU vi står och lagar en maträtt som inte går att laga på grund av Ecovivas slarv. Så att ersätta en dålig ingrediens med en likadan två veckor senare är ju rent trams. Rätten är ju helt förstörd! En helt ny rätt är vad vi borde fått varenda gång det har hänt.


Andra personer tittade också på

Logo Matkomfort

Matkomfort

0 recensioner

Om MatKomfort I Stockholm 2008 startade företaget MatKomfort för att hjälpa tusentals hushåll och hem att äta nyttigare,...

Logo Mat & Ro

Mat & Ro

0 recensioner

Varje dag har man otroligt mycket att göra, man måste föra barnen till dagis eller skola, åka till jobbet och vara där h...

Logo Familyfood​

Familyfood​

0 recensioner

När man har jobb, familj och hemmet att sköta så vet man att det ofta är så att det inte finns tid till så mycket ...

Logo Ostogram

Ostogram

0 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Ecoviva

Det finns mycket saker man måste göra under vardagen. Man måste jobba, betala alla räkningar, komma ihåg att träna och röra på sig samt att man ska hämta och föra barnen på för skolan. En sak som även är väldigt viktigt att göra är att man handlar och även tillreder mat för hela familjen som är näringsrik och hälsosam. Man kan ofta känna sig lat och väljer därför att tex ta hämtmat vilket inte alltid är så hälsosamt och det blir även väldigt dyrt i längden. Men därför finns det nuförtiden företag som kan hjälpa till i just dessa situationer, det finns företaget som handlar mat åt en och sedan skapar recept till råvarorna som man endast behöver skapa hemma. Ecoviva är ett företag som erbjuder sina kunder matkassar. 

Kommer jag att bli nöjd om jag väljer tjänsten Ecoviva? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd över något eller om jag känner för att avsluta min prenumeration? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer info om företaget Ecoviva
Ecoviva är ett företag som är grundat och lanserat för att erbjuda sina kunder ekologiska matkassar. Företaget har i flera sammanhang blivit ”bäst i test” samt att de har blivit nominerade även till flera andra pris. Ecoviva erbjuder sina kunder i snitt 90 % ekologiska samt miljömärkta råvaror. 

Vad erbjuder Ecoviva sina kunder?
Ecoviva erbjuder sina kunder sex stycken olika matkassar. Några exempel på matkassar är tex ekologisk matkasse, ekologisk barnvänlig matkasse, ekologisk och vegans matkasse och så vidare. Man har även möjligheten att lägga till några tillval i varje matkasse som tex en ekologisk fruktlåda. Själva tjänsten fungerar som en prenumeration och man kan välja om man vill ha en leverans varje eller varannan vecka, och det ingår inte någon bindningstid. Maten kommer att levereras i kylbil och de levereras direkt hem till dörren. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Ecoviva?
Om man vill komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan man kontaktar dem kan man börja med att läsa igenom de oftast ställda frågorna som finns besvarade inne på företagets hemsida. 

Har du någon gång handlat hos Ecoviva? Om du har det så kan du gärna skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte. 


Hälsosam mat för hela dagen.