OmdömesStalle

  Recensioner Ecoviva

  Det finns mycket saker man måste göra under vardagen. Man måste jobba, betala alla räkningar, komma ihåg att träna och röra på sig samt att man ska hämta och föra barnen på för skolan. En sak som även är väldigt viktigt att göra är att man handlar och även tillreder mat för hela familjen som är näringsrik och hälsosam. Man kan ofta känna sig lat och väljer därför att tex ta hämtmat vilket inte alltid är så hälsosamt och det blir även väldigt dyrt i längden. Men därför finns det nuförtiden företag som kan hjälpa till i just dessa situationer, det finns företaget som handlar mat åt en och sedan skapar recept till råvarorna som man endast behöver skapa hemma. Ecoviva är ett företag som erbjuder sina kunder matkassar.

  Kommer jag att bli nöjd om jag väljer tjänsten Ecoviva? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd över något eller om jag känner för att avsluta min prenumeration? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer info om företaget Ecoviva

  Ecoviva är ett företag som är grundat och lanserat för att erbjuda sina kunder ekologiska matkassar. Företaget har i flera sammanhang blivit ”bäst i test” samt att de har blivit nominerade även till flera andra pris. Ecoviva erbjuder sina kunder i snitt 90 % ekologiska samt miljömärkta råvaror.

  Har hittat Sveriges bästa sushi

  Vad erbjuder Ecoviva sina kunder?

  Ecoviva erbjuder sina kunder sex stycken olika matkassar. Några exempel på matkassar är tex ekologisk matkasse, ekologisk barnvänlig matkasse, ekologisk och vegans matkasse och så vidare. Man har även möjligheten att lägga till några tillval i varje matkasse som tex en ekologisk fruktlåda. Själva tjänsten fungerar som en prenumeration och man kan välja om man vill ha en leverans varje eller varannan vecka, och det ingår inte någon bindningstid. Maten kommer att levereras i kylbil och de levereras direkt hem till dörren.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Ecoviva?

  Om man vill komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan man kontaktar dem kan man börja med att läsa igenom de oftast ställda frågorna som finns besvarade inne på företagets hemsida.

  Har du någon gång handlat hos Ecoviva? Om du har det så kan du gärna skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte.


  Hälsosam mat för hela dagen.

  Ecoviva
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Ecoviva

  Din recension

  FAQ

  Är Ecoviva ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Ecoviva. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Ecoviva?

  Ecoviva är huvudsakligen aktivt i Mat & Dryck kategorin, mer specifikt inom Beställa På Nätet. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ecoviva gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.