Coffee Friend

Alla recensioner

Coffee Friend

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Matkomfort

Matkomfort

0 recensioner

Om MatKomfort I Stockholm 2008 startade företaget MatKomfort för att hjälpa tusentals hushåll och hem att äta nyttigare,...

Logo Mat & Ro

Mat & Ro

0 recensioner

Varje dag har man otroligt mycket att göra, man måste föra barnen till dagis eller skola, åka till jobbet och vara där h...

Logo Familyfood​

Familyfood​

0 recensioner

När man har jobb, familj och hemmet att sköta så vet man att det ofta är så att det inte finns tid till så mycket ...

Logo Ostogram

Ostogram

0 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Coffee Friend

Kaffe, en dryck som väldigt många på planeten dricker direkt då de stigit ur sängen på morgonen. För personer som bor i Norden är det väldigt vanligt att föräldrarna dricker kaffe flera gånger under dagen vilket även leder till att man själv börjar dricka kaffe vid en ung ålder. I vissa hem finns det en kaffesort som funnits där under de senaste decennierna, eftersom de helt enkelt tycker om kaffet och inte har lust att prova något nytt. Medans i andra hushåll provas det ett nytt kaffemärke varje vecka. Skulle du vilja prova på ett nytt kaffe, isåfall har kanske Coffee Friend något för dig. 

Kan jag verkligen vara säker på att kaffet kommer att vara färskt efter att jag får hem det från Coffee Friend? Kommer jag att kunna se då kaffet blev rostat eftersom jag gärna vill det, och kan man få pengarna tillbaka om man fått ett felaktigt kaffe? Läs andra kaffedrickares recensioner här på OmdömesStälle. 

Mer om Coffee Friend

Coffee Friend är ett företag som är framtaget av kaffeälskare som anser att alla ska kunna dricka riktigt gott kaffe hemma utan att behöva besöka ett cafe. Coffee Friend är ett internationellt företag som erbjuder kaffe och kaffemaskiner på den Europeiska marknaden och har gjort det sedan 2010. Företaget grundades i Litauen av två personer och idag arbeta det 150 personer på företaget samt att de sedan starten sålt produkter till 1 miljon kunder. 

Kaffe och kaffemaskiner är det som företaget främst säljer, men i sitt sortiment har de även lite andra produkter såsom: te, delikatesser och underhållsprodukter för maskiner. 

Det som erbjuds hos Coffee Friend

Kunden kan se alla produktkategorier inne på hemsidan men det är även möjligt att välja ett land bland de som finns angivna och sedan kan man se alla kaffesorter som kommer från de länderna. Efter att företaget tar emot en beställning kommer de att förbereda och skicka iväg beställningen inom 2 till 5 arbetsdagar. Leveranstiderna kan variera en aning beroende på säsong och högtid men kunderna kan i vanliga fall räkna med att få sitt paket inom 1 till 2 veckor. Även fast kaffe och te är livsmedel är det möjligt att returnera alla produkter som beställts från Coffee Friend. För att kunna göra en retur ska produkten vara oöppnad och i originalförpackning samt att förseglingen inte får vara bruten. Frågor som ofta blivit ställda har redan fått sitt svar inne på sajten men skulle det mot förmodan ännu finnas frågetecken kan företaget kontaktas på telefon eller e-post. 

Erfarenheter och omdömen av Coffee Friend

Är du en kaffedrickande person som valt att köpa ett kaffe från denna sida? Tycker du isåfall att kaffet var gott, smakade det som att det var färskt eller inte och tycker du att det är värt att vänta några veckor på att få hem kaffet eller inte? Besvara dessa frågor i en recension som du lämnar här inne hos oss på OmdömesStälle. 


Tips för godare kaffe.