OmdömesStälle

  Recensioner Cake It Easy

  Enkel tårtbeställning till hela Sverige – Recension om Cake it easy

  Om Cake it easy

  Det är Nordens största webbportal för tårtor och samarbetar med över 300 lokala bagerier i både Sverige och Norge. Tårtälskare ska få den bästa kundupplevelsen som möjligt och därför används den senaste teknologin, en tårtbeställning ska inte vara svår utan rolig och enkel. De främsta tårtbakarna samlas på en och samma plats för att skapa den absolut bästa tårtupplevelsen. Hela företaget startade och grundades av två sjätte generations – bagarsöner som båda två växte upp i bageri. Idén bakom hela företaget var att de ville hjälpa sina familjer sälja sina tårtor på ett enklare sätt, men affärsidén var så god så de ville även dela den med andra bagerier som hade samma utmaningar. Idag jobbar det sju glada tårtfantaster på Cake it easy. Idag har Cake it easy över 50 000 nöjda kunder.

  En video till alla tårtfantaster där ute. 

  Tjänster hos Cake it easy

  Du kan beställa hem tårta över nätet från över 300 lokala bagare. Du kan välja om du vill åka och hämta ut den eller så kan du få den hemskicka direkt till dörren, du kan designa dina egna tårtor helt själv via webbplatsen. Det spelar ingen roll om du är ett företag eller privatperson, tårtorna kan beställas ändå. De lokala bagarna kommer att skräddarsy din tårta för just ditt behov, du får bild, text och pynt som kommer att passa perfekt till det som du ska ha tårtan till. Att använda Cake it easy är inte dyrare utan de använder samma priser som bagarna använder. Beställningar går superenkelt att lägga oavsett om du ska ha en tårta till ditt födelsedagskalas eller till kontoret. Har du slut på idéer kan du på hemsidan få inspiration till olika tårtor för olika tillfällen. När du har bestämd dig för att beställa en tårta ska du på hemsidan söka upp orten du bor på, sen välja en tårta du skulle vilja ha till ditt tårttillfälle, efter det kan du anpassa tårtan om du vill lägga till eller ta bort något och sen beställa och få hem tårtan. Svårare än så är det inte att avnjuta en god tårta, och du slipper stå i köket själv i flera timmar och bli frustrerad. Om du märker att du inte hittar din ort då du ska beställa din tårta är det sannolikt att företaget inte har någon samarbetspartner på din ort ännu. Möjligheten finns även att skicka tårtor till flera platser samtidigt, det har ingen skillnad om du vill skicka en, tjugo eller hundratals.

  Reklamationer hos Cake it easy

  Är du inte nöjd med den produkten du fått, är företaget väldigt lätta att ha att göra med och de kommer att lösa ditt problem. Målet för dem är att endast ha nöjda kunder. Har du ett klagomål ska du rikta dig till bageriet som levererat din tårta. Vill du ha en återbetalning/reklamation ska du skicka det skriftligen till företaget via e-post som sedan kommer att behandla din förfrågan så snabbt som möjligt.

  Är du en tårtfantast?

  Har du kanske beställt en tårta via Cake it easy, skriv då gärna en egen recension om företaget.

  Cake It Easy
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Cake It Easy

  Din recension

  FAQ

  Är Cake It Easy ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Cake It Easy. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Cake It Easy?

  Cake It Easy är huvudsakligen aktivt i Mat & Dryckkategorin, mer specifikt inom Beställa På Nätet. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Cake It Easys webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.