Cake It Easy

Alla recensioner

Cake It Easy

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

D
Ditt namn

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  4490


Andra personer tittade också på

Logo Matkomfort

Matkomfort

0 recensioner

Om MatKomfort I Stockholm 2008 startade företaget MatKomfort för att hjälpa tusentals hushåll och hem att äta nyttigare,...

Logo Familyfood​

Familyfood​

0 recensioner

När man har jobb, familj och hemmet att sköta så vet man att det ofta är så att det inte finns tid till så mycket ...

Logo Ostogram

Ostogram

0 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Chokladbudet

Chokladbudet

0 recensioner

Ofta under året kommer det situationer då man ska eller vill ge bort någon present till någon man tycker om. Det kan vara s...

Cake It Easy

Enkel tårtbeställning till hela Sverige – Recension om Cake it easy

Om Cake it easy
Det är Nordens största webbportal för tårtor och samarbetar med över 300 lokala bagerier i både Sverige och Norge. Tårtälskare ska få den bästa kundupplevelsen som möjligt och därför används den senaste teknologin, en tårtbeställning ska inte vara svår utan rolig och enkel. De främsta tårtbakarna samlas på en och samma plats för att skapa den absolut bästa tårtupplevelsen. Hela företaget startade och grundades av två sjätte generations – bagarsöner som båda två växte upp i bageri. Idén bakom hela företaget var att de ville hjälpa sina familjer sälja sina tårtor på ett enklare sätt, men affärsidén var så god så de ville även dela den med andra bagerier som hade samma utmaningar. Idag jobbar det sju glada tårtfantaster på Cake it easy. Idag har Cake it easy över 50 000 nöjda kunder. 

Tjänster hos Cake it easy
Du kan beställa hem tårta över nätet från över 300 lokala bagare. Du kan välja om du vill åka och hämta ut den eller så kan du få den hemskicka direkt till dörren, du kan designa dina egna tårtor helt själv via webbplatsen. Det spelar ingen roll om du är ett företag eller privatperson, tårtorna kan beställas ändå. De lokala bagarna kommer att skräddarsy din tårta för just ditt behov, du får bild, text och pynt som kommer att passa perfekt till det som du ska ha tårtan till. Att använda Cake it easy är inte dyrare utan de använder samma priser som bagarna använder. Beställningar går superenkelt att lägga oavsett om du ska ha en tårta till ditt födelsedagskalas eller till kontoret. Har du slut på idéer kan du på hemsidan få inspiration till olika tårtor för olika tillfällen. När du har bestämd dig för att beställa en tårta ska du på hemsidan söka upp orten du bor på, sen välja en tårta du skulle vilja ha till ditt tårttillfälle, efter det kan du anpassa tårtan om du vill lägga till eller ta bort något och sen beställa och få hem tårtan. Svårare än så är det inte att avnjuta en god tårta, och du slipper stå i köket själv i flera timmar och bli frustrerad. Om du märker att du inte hittar din ort då du ska beställa din tårta är det sannolikt att företaget inte har någon samarbetspartner på din ort ännu. Möjligheten finns även att skicka tårtor till flera platser samtidigt, det har ingen skillnad om du vill skicka en, tjugo eller hundratals. 

Reklamationer hos Cake it easy
Är du inte nöjd med den produkten du fått, är företaget väldigt lätta att ha att göra med och de kommer att lösa ditt problem. Målet för dem är att endast ha nöjda kunder. Har du ett klagomål ska du rikta dig till bageriet som levererat din tårta. Vill du ha en återbetalning/reklamation ska du skicka det skriftligen till företaget via e-post som sedan kommer att behandla din förfrågan så snabbt som möjligt. 

Är du en tårtfantast?
Har du kanske beställt en tårta via Cake it easy, skriv då gärna en egen recension om företaget.