OmdömesStälle

  Recensioner Bra Mat Hemma

  Det kan ofta vara väldigt svårt att få tiden att räcka till. Man måste gå till jobbet, hämta barnen på förskolan, städa, klippa gräsmattan etc det tar aldrig slut. En sak som är väldigt tidskrävande men måste göras är att handla mat och tillreda den. Ofta kan det vara så att man har så pass lite tid över så att man inte hinner laga mat, och måste därför beställa hem något vilket oftast är mer ohälsosamt och även mycket dyrare. Men nuförtiden finns det företag som kan hjälpa till, så att man har tid över till annat. Som så mycket nuförtiden så går det även att beställa hem mat, och färdig ihopsatta matkassar. I Sverige och runt om i världen finns det väldigt många olika företag som erbjuder dessa tjänster, och ett av dessa företag är Bra Mat Hemma.

  Vem är Bra Mat Hemma?

  De som grundade företaget valde att göra det eftersom de vet att det ofta kan bli så att tiden inte räcker till i vardagen, man har för mycket att göra helt enkelt. Bra Mat Hemma vet även att många tycker att det är roligt att laga mat, men att själva handlandet är allt för tidskrävande, just därför har de skapat sina egna matkassar som deras kunder kan beställa hem. På företaget Bra Mat Hemma arbetar det kockar som skapar och provlagar alla recept som finns i matkassarna, de har även en lång erfarenhet inom restaurangbranschen.

  Bra Mat Hemma.

  Vad erbjuder Bra Mat Hemma?

  Bra Mat Hemma erbjuder 6 stycken olika matkassar som man kan beställa hem, kassarna är: Husmanskassen, familjekassen, Familjekassen laktosfri, Nästan klart, LCHF-kassen samt GI-kassen. Man kan variera mellan de olika matkassarna från vecka till vecka, eller välja samma om man tycker om en specifik. Man kan välja matkassarnas storlek utgående från 2,4 eller 6 personer och varje råvara har minimala tillsatser samt att de flesta produkterna är tillverkade i Sverige.

  Om man beställer en kasse kommer den att levereras hem till dig på söndag eller måndag, dagen innan leverans kommer man att få ett sms där det står en ungefärlig tid för leveransen. Skulle det vara så att man inte är hemma då leveransen kommer, så kommer chauffören att ställa varorna på lämplig plats utanför boendet. Har man en prenumeration och vill säga upp den så måste man göra det 7 dagar innan nästa leveransdag.

  Hur kan man kontakta Bra Mat Hemma?

  Har man några frågor eller funderingar angående företaget eller matkassarna som de erbjuder så kan man kontakta företagets kundtjänst. Kundtjänsten kan nås antingen via telefon (054 15 40 00) eller via e-post (kund@bramathemma.se). Vill man så kan man även följa Bra Mat Hemma på olika sociala medier som tex Facebook och Instagram för att ta del av nyheter, tips och idéer. Innan man kontaktar företaget och ställer sin fråga kan man gå in Bra Mat Hemma:s hemsida för att läsa all information och alla villkor, eftersom man kan få svaret på sina frågor där.

  Har du köpt en matkasse från företaget Bra Mat Hemma? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget för att berätta vad du tyckte och tänkte om dem.

  Bra Mat Hemma
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Bra Mat Hemma

  Din recension

  FAQ

  Är Bra Mat Hemma ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Bra Mat Hemma. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Bra Mat Hemma?

  Bra Mat Hemma är huvudsakligen aktivt i Mat & Dryckkategorin, mer specifikt inom Beställa Över Nätet. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Bra Mat Hemmas webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.