Årstiderna

Alla recensioner

Årstiderna

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Mat & Ro
Mat & Ro
0 recensioner

Varje dag har man otroligt mycket att göra, man måste föra barnen till dagis eller skola, åka till jobbet och vara där h...

Logo Familyfood​
Familyfood​
0 recensioner

När man har jobb, familj och hemmet att sköta så vet man att det ofta är så att det inte finns tid till så mycket ...

Logo Ostogram
Ostogram
0 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Chokladbudet
Chokladbudet
0 recensioner

Ofta under året kommer det situationer då man ska eller vill ge bort någon present till någon man tycker om. Det kan vara s...

Årstiderna

Fler blir allt mer medvetna om sin kost och vilken påverkan den har på både hälsan och miljön. Till exempel, väljer många att skippa rött kött eftersom att köttindustrin producerar mycket utsläpp. Dessutom sägs det att för mycket rött kött inte heller är nyttigt.

Närodlad och ekologisk kost har också blivit allt mer populär för att man vill både minska utsläpp och få i sig färre konserveringsmedel. Genom att fokusera på att äta en kost baserat på mycket ekologiskt frukt, grönt, mejeriprodukter och så vidare, kan du minska ditt personliga koldioxidutsläpp till en stor del. Väljer du även lokalt producerade produkter, från Sverige eller närliggande länder i Norden, minskar du det ännu mer genom att undvika lång transport. Eftersom Norden har fyra årstider, har du även olika produkter som är i säsong under olika tider under året.

Årstiderna är ett företag som har en affärsidé baserat på just detta. Vill du börja äta mer ekologiskt och närproducerat? Vill du göra dina inköp på ett mer effektivt sätt och få allt hemlevererat för att undvika snabbmat och ohälsosamma alternativ? Läs då andras recensioner om Årstiderna först och fatta ditt beslut.

Om Årstiderna
Årstiderna grundades i Danmark 1999 då en bonde på Jylland skapade ett koncept tillsammans med en professionell kock. Idéen var att koppla lokalt jordbruk tillsammans med matglädje. Efter bara ett år blev Årstiderna ett av de första matföretagen i Danmark att sälja sina produkter på nätet. Sedan dess har de bara växt sig större och finns nu även i Sverige.

Vad erbjuder Årstiderna?
Årstiderna erbjuder så kallade matkassar (egentligen kommer är det trälådor) med 100% ekologiska råvaror så som grönsaker och frukt. På Årstidernas hemsida och app, hittar du olika slags kassar med olika storlekar och innehåll. Du kan även lägga till speciella produkter och ibland kan du hitta något säsongsspecifikt. Du kan även förvänta dig recept inkluderade för inspiration. Du beställer helt enkelt din matkasse på hemsidan och får den hemleverad.

Årstiderna erbjuder kassar för de flesta. Här hittar du vegetariskt, vegansk, pesketariskt och så vidare. Man har bestämt att inte erbjuda rött kött helt, men du kan få med fågel och fisk. När du beställer din matkasse, får du en beräknad leveranstid baserat på var du bor och du får alltid ett sms i förväg. Just nu leverear Årstiderna till stora delar av landet.

När du beställer din första matkasse, blir du automatiskt en prenumerant. Du kan dock säga upp din prenumeriation närsomhelst via hemsidan, telefon eller via mejl.

Kom i kontakt med Årstiderna
Är du ny till konceptet eller har fundering kring just Årstidernas tjänst, kan du kontakta kundtjänst. Du kan nå dem via telefon 08-720 50 20 eller mejla dem på kundtjanst@arstiderna.com. Samma gäller om du vill säga upp din prenumeration eller om du har klagomål.

Recensera Årstiderna
Har du erfarenhet av Årstidernas matkassar? Vilken/vilka har du testat och hur var din upplevelse? Genom att lämna en recension kan du hjälpa andra som funderar på att testa Årstidernas tjänst. Vad var bra och vad var mindre b a? Dela gärna med dig!