Aqua Gustus

Alla recensioner

Aqua Gustus

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Matkomfort

Matkomfort

0 recensioner

Om MatKomfort I Stockholm 2008 startade företaget MatKomfort för att hjälpa tusentals hushåll och hem att äta nyttigare,...

Logo Familyfood​

Familyfood​

0 recensioner

När man har jobb, familj och hemmet att sköta så vet man att det ofta är så att det inte finns tid till så mycket ...

Logo Ostogram

Ostogram

0 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Chokladbudet

Chokladbudet

0 recensioner

Ofta under året kommer det situationer då man ska eller vill ge bort någon present till någon man tycker om. Det kan vara s...

Aqua Gustus

Få i oss vatten måste vi alla, varje dag som går. Man vet hur viktigt det faktiskt är att dricka vatten, och att det inte alls är bra för kroppen om den blir allt för uttorkad. Ofta kan det vara så att vissa personer har svårt att dricka vatten eftersom de helt enkelt inte tycker om vatten. Aqua Gustus är ett företag som säljer naturliga smaksättare för både stilla och kolsyrat vatten. 

Vad innehåller dessa smaksättare som Aqua Gustus säljer, är de verkligen hälsosamt att smaksätta sitt vatten? Finns det något jag borde veta om innan jag genomför min beställning? Du har möjligheten att här inne på OmdömesStälle läsa andra personers recensioner

Om Aqua Gustus
Linda och Andreas Kirsebom är de två personer som grundade och lanserade företaget. Företaget har funnits under några års tid och de valde att grunda företaget och ta fram produkter som gör att flera människor vill dricka kranvatten som finns i Sverige eftersom det ändå är så pass rent och drickbart. Produkterna som företaget säljer är berikade med olika vitaminer och mineraler och de innehåller inga artificiella tillsatser, socker eller andra sötningsmedel. 

Det är möjligt att göra inköp hos företaget både som privatperson och även som företagare, samt att det är möjligt att bli återförsäljare av deras produkter genom att först kontakta dem personligen. 

Det som Aqua Gustus erbjuder
Produkterna som företaget tillverkar och säljer kan införskaffas direkt via deras nätbutik och de erbjuder både vattenflaskor, samt smaksättare för vanligt kranvatten. De olika smaksättarna har olika smaker bland annat: äpple och granatäpple, apelsin, lime och citronmeliss och så vidare. Det är även möjligt att se vilka olika mineraler och vitaminer de olika smaksättarna innehåller. Efter att en kund bestämt sig för vilka produkter hen vill köpa och även genomfört sin beställning så kan hen räkna med en leveranstid inom några arbetsdagar förutsatt att produkten redan finns i lager. Då en kund gör en beställning har de möjligheten att betala direkt via internetbanken eller via kort, det går även att betala via Swish så länge kunden befinner sig i Sverige. Kundernas paket levereras direkt till ett utlämningsställe och om en kund inte hämtar ut sitt paket så ska hen betala en avgift på 125kr. Från och med mottagandet av paket har kunden ännu 14 dagar på sig att göra en retur. För att returen ska kunna bli godkänd ska produktens försegling inte vara bruten samt att den ska vara i oförändrat skick. Aqua Gustus har en kundtjänst som är kontaktbar via mejl eller via kontaktformuläret som finns inne i nätbutiken. 

Åsikter om Aqua Gustus
Är du en person som har någon typ av erfarenhet av detta företag? Om du har det kan väl du ta och lämna en egen recension här inne hos oss på OmdömesStälle där du med dina egna ord berättar vad du tycker om företaget och deras produkter. Berätta om smakerna var goda, om produkterna är prisvärda och om du tror att du kommer handla hos dem igen eller inte. 


Produkter som finns i sortimentet hos Aqua Gustus.