Allt om mat

Alla recensioner

Allt om mat

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo McAfee

McAfee

2 recensioner

Världen är progressiv när det gäller teknik som släpps. För att hänga med så måste man konstant h&ar...

Logo Verisure

Verisure

4 recensioner

En säker vardag – recension om VerisureOm Verisure Företaget bildades år 1988, i januari 2014 delades bolaget upp i två...

Logo SF Anytime

SF Anytime

1 recensioner

Att kolla på film är något som de allra flesta tycker om att göra. Oberoende om man vill ha myskväll med hela familjen o...

Allt om mat

Alla måste vi äta mat dagligen, och ganska mycket mat också. Och ofta kan det tyvärr vara så att man kommer in i rutiner där man så gott som tillreder samma mat fler gånger i veckan eller åtminstone en gång i veckan. Då kan det snabbt bli tråkigt att äta mat och ibland kanske man känner att man vill skippa det helt och hållet, vilket inte alls är bra. En sak man kan göra om man hamnar i dessa rutiner är att fråga bekanta och vänner om det har några tips på nya recept eller maträtter, och så kan man även såklart googla runt för att hitta något intressant som man vill tillreda. Men en sak man även kan göra är att läsa tidningar där det finns olika recept, om man gör det är det även väldigt enkelt att klippa ut och spara olika recept. En tidning som erbjuder maträtter, tips och idéer är Allt om Mat. 

Hur ofta kommer det en tidning om man prenumerera på Allt om Mat och kommer kostnaden för tidningen att vara fast, eller kommer den att variera? Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga. 

Mer information om Allt om Mat
Allt om Mat är en tidning som man kan prenumerera på och ägs och drivs av företaget Bonnier Magazines and Brands. Allt om Mat driver en hemsida där man kan se deras tidningar och även börja prenumerera på dem, företagets huvudkontor ligger i Stockholm. Allt om Mat är en tidning som har funnits på den svenska marknaden sedan 50 år tillbaka och är även Sveriges största mattidning med nästan 500 000 personer som läser varje nummer av tidningen. 

Vad erbjuder Allt om Mat sina kunder?
Allt om Mat har en hemsida där man kan gå in och läsa om olika maträtter, tips och idéer i köket mm. Om man vill kan man även prenumerera på deras tidning och få hem 5 stycken nummer av den. Man kan påbörja en fem veckors prenumeration direkt inne på hemsidan och då kan man även välja om man skulle vilja ha den fysiska tidningen hem i postlådan, eller om man vill ha en digital kopia som man kan läsa i telefonen eller surfplattan. Om man vill ha en prenumeration på Allt om Mat kan man betala prenumerationen via Klarna, vilket betyder att man kan betala med kort, direktbetalning eller faktura. 

Allt om Mat har även ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få info till e-posten. 

Hur kan man komma i kontakt med Allt om Mat?
Om man har några frågor eller funderingar kan man kontakta företagets kundtjänst antingen via telefon eller e-post, men skulle man ha vägarna förbi kan man även besöka deras besökskontor. Innan man kontaktar företaget kan man alltid läsa igenom all info som finns inne på hemsidan, man hittar troligtvis svaret på sin fråga där. 

Har du läst tidningen Allt om Mat? Skriv då gärna en egen recension


Recepttips.