Zapplaan

Alla recensioner

Zapplaan

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Komplett Bank
Komplett Bank
2 recensioner

Flexibilitet när du behöver det – Recension om Komplett BankOm Komplettbank Komplett är en norsk koncern, som huvudsakligen s...

Logo Kortio
Kortio
1 recensioner

Är du i behovet av ett nytt kreditkort som är anpassar just för att passa dig och din livssituation? Om du precis svarade ”ja&...

Logo Creditti
Creditti
1 recensioner

Många personer kommer att någon gång under sitt liv att ansöka om ett lån, många gör det till och med flera...

Logo Enkelfinans
Enkelfinans
1 recensioner

Lån och krediter, vad bör man tänka på när kommer till detta? Om man befinner sig i den situationen i sitt liv där ...

Zapplaan

Med dagens tekning är det smidigt när så gott som allting går att göra via nätet hemifrån. Nästan allt som man kan tänka sig kan man köpa online och sedan hämta ut inom några dagar, samt att man även kan få många tjänster gjorda online. Man kan boka resor online, hyra en bil och endast åka och hämta upp den och man kan till och med studera online och få en utbildning. En sak man till kan göra via nätet är att ansöka om ett lån. Det finns många orsaker till varför man kanske skulle vara i behovet av att ta ett lån. Man har kanske fått hem en räkning som man inte kan betala just nu, man måste kanske göra en relativt akut service på bilen eller så vill man helt enkelt ut och resa med familjen. Och man kan få lån till alla dessa saker medans man sitter hemma bekvämt i soffan med datorn och mobilen och ansöker om et lån. Det finns många olika företag som erbjuder just dessa tjänster, både i Sverige och runt om i världen. Men ett av dessa företag är Zapplaan. 

Det är både bra att läsa andra personers recensioner om tex företag som Zapplaan, men även att skriva egna recensioner om man har några tankar eller åsikter om ett speciellt företag. I recensioner kan man hitta svaret på många knepiga frågor. 

Mer information om Zapplaan
Företaget är både grundat och lanserat i Sverige och de erbjuder sina kunder möjligheten att ansöka om lån online. Själva företaget är ett samarbete tillsammans med ett annat företag med namnet Axo Finans. De samarbetar även med upp till 27 olika långivare och banker så att deras kunder kan välja mellan olika erbjudanden. 

Vad erbjuder företaget Zapplaan sina kunder?
Hos företaget kan man ansöka om ett lån på mellan 10 000 kr och upp till 600 000 kr. Man kan även välja mellan en återbetalningstid som sträcker sig mellan 1 till 18 år. När man gör en ansökan kommer man sedan att få erbjudanden från upp till 27 olika långivare som man sedan kan välja det man tror att kommer passa bäst. Att göra en ansökan är helt gratis samt att det är helt bindningsfritt att använda sig av tjänsten och hela hemsidan. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Zapplaan?
Är det så att man har några frågor eller funderingar till företaget så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan där läsa igenom all information och alla villkor som finns, chansen är då stor att man kommer hitta svaret på sin fråga. Skulle man ändå vilja komma i kontakt med kundtjänsten eller om man inte hittade svaret på sin fråga så kan man nå dem genom att skicka e-post, ringa dem på telefon eller genom att chatta med dem direkt inne på hemsidan. 

Har du några erfarenheter av företaget Zapplaan? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte. 


Lånetips.