OmdömesStälle

  Recensioner X Finans

  Förr när man var intresserad av att ta ett lån och göra en låneansökan var man tvungen att ta sig tiden till att åka till en fysisk bank. Efter det följde det flera veckor av intensivt ifyllande av en massa papper samt flera möten med banken. Efter det skulle man sitta och vänta för att se om man ens blivit beviljad eller inte. Såklart kan man göra så än i dag, men om man inte vill så är man inte tvungen att göra det på det sättet. Eftersom man i dagsläget kan sitta hemma bekvämt i soffan med datorn eller mobilen och ansöka om ett lån direkt via den. Det är smidigt eftersom man slipper anpassa sig till öppettider samt att det endast tar några dagar för att se om man blivit beviljad ett lån. Runt om i världen och i Sverige finns det många olika företag som erbjuder långivning online, och ett av dessa företag är X Finans.

  Kommer räntan att bestämmas individuellt och kommer den att gå upp en massa varje månad? Kommer det vara smidigt att komma i kontakt med kundtjänsten och hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd över något? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner, personer som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga.

  Mer information om X Finans

  X Finans är en långivare som marknadsför ett annat företag med namnet Axo Finans. Detta innebär att om man skickar in en ansökan via X Finans hemsida så kommer Axo Finans vara det företaget som behandlar själva ansökan.

  Passiva inkomster & vad gör man när börsen rasar?

  Vad erbjuder X Finans sina kunder?

  Hos X Finans kan man ansöka om ett privatlån där man kan använda pengarna till precis vad man vill. Man kan ansöka om ett lån på mellan 10 000 till 600 000 kr med en återbetalningstid mellan 1 – 15 år. Om man vill göra en ansökan ska man göra det via företagets hemsida vilket tar några minuter och efter det kommer en lånehandläggare att kontakta dig och presenter olika erbjudanden. Vid varje ansökan kommer en kreditupplysning via UC att göras men man kan ändå låna pengar utan säkerhet, man behöver inte säkra i form av pant eller borgen. Kraven för att få ansöka om ett lån är att man har en årsinkomst på minst 150 000 kr, man är minst 24 år gammal, och man får inte ha någon skuld eller betalningsanmärkning hos Kronofogden.

  Hur kan man komma i kontakt med företagets kundtjänst?

  Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det genom att fylla i ett kontaktformulär som finns inne på hemsidan. Men innan man kontaktar företaget och ställer sin fråga kan man alltid gå in på deras hemsida för att läsa all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man då hittar svaret på sin fråga. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företaget.

  Har du någon erfarenhet av X Finans? Om ja, skriv då gärna en egen recension.


  Ränta.

  X Finans
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om X Finans

  Din recension

  FAQ

  Är X Finans ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om X Finans. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder X Finans?

  X Finans är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom . Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till X Finanss webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.