OmdömesStalle

  Recensioner Webfinance

  Lån

  är en sak som väldigt många av oss kommer att ansöka om någon eller fler gånger under hela livet. Det finns även väldigt många orsaker till varför man skulle vilja ansöka om ett lån. Många vill ansöka om lån eftersom de vill renovera sitt nuvarande hem, eller för att de vill köpa ett hus eller en tomt. Men man kan även ansöka om lån som inte är på så stora summor, tex lån för att göra en liten renovering, reparera bilen eller åka ut på en långresa. Och sedan finns den även snabblån. Snabblån tar många eftersom det plötsligt har dykt upp en räkning som de inte kan betala eller för att de måste ha pengar inom några minuter. Om man ville ha ett lån förr var man tvungen att åka till en fysisk bank och göra massa pappersarbete och bli beviljad. Nuförtiden kan man låna pengar online. Det finns olika hemsidor som erbjuder lån online, och ett av dem är Webfinance.

  Information om företaget Webfinance

  Webfinance är ett företag som förmedlar lån och allt som allt har de haft ungefär en halv miljon kunder. Leads Nordics Ab är det som står bakom hela tjänsten Webfinance och de startade företaget så att deras kunder ska enklare kunna ansöka om lån via nätet. Webfinance är en ganska så ny aktör på lånemarknaden.

  Vad kan man få hos Webfinance?

  Denna låneförmedlare erbjuder både stora och små konsumtionslån. Om man vill låna pengar från hemsidan Webfinance ska man börja med att skapa sin ansökan. I ansökan ska man välja hur mycket pengar man skulle vilja låna, vilket är max 600 000 kr och även på hur lång tid man skulle vilja ha lånet. Vid varje ansökan som företaget får kommer de att göra en kreditupplysning på personen som ansöker om lånet, och upplysningarna görs via UC. Förutom att Webfinance erbjuder privatlån så erbjuder de även ett förmånsprogram för sina kunder som ska hjälpa dem att förbättra sin privatekonomi. I förmånsprogrammet får man experttips om sparande och lån, man får en guide till finanstjänster och privatlån, låneguider, tips och råd hur man ska bli beviljad ett lån och även olika verktyg som man kan använda sig av när det kommer till att ansöka om lån.

  För att bli beviljad ett lån hos Webfinance måste man vara minst 18 år gammal, man måste ha en årsinkomst på åtminstone 100 000 kr och man får heller inte ha några obetalda skulder hos kronofogden.

  Hur kan man komma i kontakt med Webfinance?

  Om man har några frågor eller funderingar till företaget och skulle vilja kontakta deras kundtjänst så kan man antingen göra det via e-post (info@webfinance.net) eller via telefon (+47 63 87 77 77). Innan man kontaktar företaget kan man läsa all information som finns på deras hemsida för att se om man finner svaret på sin fråga redan där.

  Har du några erfarenheter av att ansöka om ett lån hos Webfinance? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget och berätta vad du tyckte om dem.

  Lån till bostad.

  Webfinance
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Webfinance

  Din recension

  FAQ

  Är Webfinance ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Webfinance. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Webfinance?

  Webfinance är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Webfinance gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.