ViiGa LÅN

Alla recensioner

ViiGa LÅN

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Vivus

Vivus

0 recensioner

Vivus är låneförmedlarna som erbjuder både vänlig och professionell kundservice och du får lånebesked genast...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

ViiGa LÅN

Att få hem en räkning som är ganska stor är aldrig riktigt roligt, i synnerhet om man är i den situationen att man inte kommer att kunna betala räkningen just nu, utan man måste vänta till man får sin lön nästa gång. Och det handlar inte alltid heller om räkningar, det kan dyka upp många situationer under livets gång då man skulle behöva lite mer pengar. Saker som kan hända är tex att bilen går sönder och den måste repareras, tvättmaskinen har slutat fungera och en ny sådan kan vara ganska dyr eller så har det hänt något och man har tex fått hem en dyr faktura från tandläkaren. Men det finns företag som kan hjälpa i dessa situationer, för alla har inte möjligheten att låna pengar av någon de känner. Så i dessa situationer kan man passa på att ansöka om ett lån. Det handlar inte om ett så stort lån att man kan köpa eller renovera ett hus, utan ett mindre lån på kanske några tusen kronor. Det finns flera företag som erbjuder dessa mindre lån online, och ett av dem som är verksamma i Sverige är ViiGA lån. 

Hur mycket pengar kommer jag att kunna låna via detta företag? Och hur fungerar tjänsten eftersom allt är online? Kommer räntan att variera mycket från månad till månad eller kommer den hållas ganska samma? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner, de personer som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga. 

Mer information om ViiGA Lån
Företaget är grundat och lanserat i Norden men det både drivs och ägs av företaget Thorn Svenska AB. Företaget står under Finansinspektionens tillsyn och har därför lov att bedriva sin verksamhet på den svenska marknaden och även på andra marknader i de andra nordiska länderna. 

Vad erbjuder ViiGA Lån sina kunder?
Som låntagare kan man hos ViiGA Lån ansöka om ett lån på upp till 40 000 kr med en återbetalningstid på max 84 månader. För att göra en ansökan ska man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan välja hur mycket pengar man skulle vilja låna, hur lång återbetalningstid man önskar och man ska även fylla i lite uppgifter om sig själv och sin livssituation. På varje ansökan kommer det att göras en individuell kreditprövning, och utgående från det kommer räntan på lånet att bestämmas. Grundkraven för att få ansöka om ett lån via ViiGA Lån är att man måste vara över 20 år gammal, ha ett svenskt personnummer samt vara folkbokförd i Sverige och man måste även ha ett svenskt bankkonto. 

Hur kan man komma i kontakt med ViiGA Lån?
Om man har några frågor eller funderingar och skulle vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man antingen göra det via e-post eller telefon. Innan man kontaktar företaget kan man gå in på deras hemsida för att läsa igenom de oftast ställda frågorna, där kanske man finner svaret på sin fråga.

Har du lånat pengar via ViiGA Lån? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension


Att spara pengar.