OmdömesStälle

  Recensioner Untie

  Glädjesiffror – Recension om Untie

  Om Untie

  Stefan Willebrand startade Untie en gång i tiden, på den tiden sade även han ”jag hatar hur finansbranschen fungerar”. Innan Stefan började med Untie höll han på med investeringar, drev hedgefonder och höll koll på hela branschen på insidan, i både USA och Sverige, då lärde han sig även mycket han inte tyckte om inom branschen. Untie använder sig av ganska avancerad teknik och utvecklar system för att effektivisera, människor ska ha glädje av det som företaget skapar. Untie har tillstånd från Finansinspektionen som betalningsinstitut, detta tillstånd reglerar verksamheten och sätter gränser vad som får och inte får göras.

  Hur det fungerar att ta ett lån vid en vanlig bank kan du se i denna video.

  Vad erbjuder Untie?

  Untie fungerar inte som en vanlig bank, för tar du ett lån via banken går du en omväg. Bankerna lånar ut andras pengar, det mesta av de pengar som bankerna lånar ut kommer från helt vanliga småsparare som inte får någon ränta själva, utan banken får desto mer. Tack vare Untie system kan du behålla räntan själv, åtminstone den största delen av den. Untie hjälper till med det praktiska, så som kreditupplysningar, att upprätta alla lånepapper och för det tar de en liten del av de pengar du tjänar. Tack vare Unties kalkylator kan du experimentera och se hur mycket pengar du kan samla ihop vilket beror på hur mycket du sparar och hur länge.

  Via Untie kan du snabbt låna pengar privat, du kan låna 20 000 – 80 000kr. Det är individuell ränta och månadskostnaden är låg. Du kan betala av lånet hur snabbt du vill, och ju snabbare du betalar av ditt lån desto billigare blir det för dig. Det är absolut ingen avgift för att förtidslösa lånet. För att det ska vara så tydligt och enkelt för dig som möjligt tillkommer det inga dolda avgifter, så länge som du betalar i tid. Du kan även ta ett företagslån via dem, då ska du skapa en ansökan där företaget inte kommer lägga sig i vad du ska ha pengarna till. Efter det ska bara lånet godkännas, och innan det kommer de kolla ditt företags betalningsförmåga och sedan får du ett låneförslag. Ditt bankkonto kommer att verifieras och efter godkännandet av lånet kommer pengarna kanske komma in på ditt konto redan samma dag, det beror lite på vilken dag det är eller vilken bank du använder. Är du intresserad kan du också investera pengar genom Untie, vilket är med hög avkastning och låga risker.

  Klagomålshantering hos Untie

  Har du några synpunkter på förbättringar ska du höra av dig till Untie, eftersom tjänsten då kan bli bättre. Skulle du vara missnöjd över något ska du kontakta företaget, beskriva problemet så ingående som möjligt och har du möjlighet så bifoga gärna något dokument. Företaget kommer att återkomma så snabbt de bara kan till dig, men gäller det ett komplicerat fall kan det ta upp till två veckor, men allt som oftast går det mycket snabbare. Är du efter det fortfarande onöjd över något ska du kontakta Unties egna klagomålsansvarige via brev.

  Kanske du fortfarande är missnöjd efter det? Då ska du kontakta någon myndighet som tex: Allmänna reklamationsnämnden, ECC, Konsument Europa eller den Allmänna domstolen.

  Få din röst hörd

  Skriv vad du tycker om verksamheten och dina erfarenheter.

  Untie
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Untie

  Din recension

  FAQ

  Är Untie ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Untie. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Untie?

  Untie är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Unties webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.