Tryggkredit Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

Tryggkredit

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

B
Britta
Jag nyligen ansökte om ett privatlån hos Tryggkredit och jag måste säga att min erfarenhet var mycket positiv. Ansökningsprocessen var enkel och smidig, jag kunde lätt välja det belopp som passade ...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Trygghet, bekvämlighet & professionalism – En recension av Tryggkredit.se

  Jag nyligen ansökte om ett privatlån hos Tryggkredit och jag måste säga att min erfarenhet var mycket positiv. Ansökningsprocessen var enkel och smidig, jag kunde lätt välja det belopp som passade mig bäst upp till 100 000 kr. Det som verkligen stack ut för mig var dock hur tryggt allt kändes. Tryggkredit är verkligen en trovärdig långivare med ett gott rykte på marknaden. Jag uppskattade också att de erbjöd kostnadsfri rådgivning innan jag bestämde mig för att ta lån. När jag hade skickat in min ansökan fick jag snabbt besked om mitt godkännande och pengarna fanns i mitt bank-konto bara några dagar senare. Detta gjorde hela processen ännu mer bekväm då tid är oftast avgörande när man behöver få tag på pengar fort. Sammanfattningsvis kan jag definitivt rekommendera Tryggkredit för alla som söker efter ett tryggt och smidigt alternativ när du vill låna pengar.


Andra personer tittade också på

Logo Lendo

Lendo

1 recensioner

Om Lendo Lendo lanserades år 2007 med den ursprungliga idén att förmedla bolån men övergick sedan till privatlå...

Logo Moank

Moank

1 recensioner

Vill du köpa en ny bil? Betala av lånet på bostaden? Åka på en drömresa? Eller kanske något helt annat som ...

Logo Enklare

Enklare

1 recensioner

Lån, lån, lån ja, det är något som väldigt många personer hör och tänker mycket på. Vissa k...

Logo Arcadia Finans

Arcadia Finans

1 recensioner

Känner du att du skulle behöva ta ett lån? Har du aldrig hittat ett lån som passar för just dig? Om du precis svarade &r...