Tryggkredit

Alla recensioner

Tryggkredit

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo Krea

Krea

0 recensioner

Jämföra lån – Recension om KreaOm företget Krea Företaget Krea grundades under 2018 och består av ett team m...

Tryggkredit

I november 2011 startades företaget Tryggkredit med strävan efter att erbjuda en så god kundupplevelse som möjligt och valde därför att samarbeta med ledande fintechbolag för att kunna erbjuda sina kunder det senaste inom den finansiella teknologin. Redan 2013 nådde bolaget utbetalda 10 000 kredit och senare år 2015 hade de utbetalat 30 000 krediter. 2018 bytte företagets namn till Tryggkredit Stockholm AB och under 2019 i juni genomförde bolaget nyemission om 29 miljoner kronor i syfte att fortsätta tillväxten och stärka balansräkningen. Idag tar företaget hand om sina 7 66 aktiva kunder och varje månad får de in över 14 000 nya ansökningar. Enda sedan starten har bolaget Tryggkredit förmedlar över 60 000 kontokrediter och privatlån och även 22 medarbetare som är fördelade i både Stockholm och Halmstad. Företaget erbjuder en sund kreditgivning och de anser det viktigt för sina nya medarbetare att de tar del utav både företagets värderingar och kultur. 

Vad erbjuder Tryggkredit?
Att bli och vara kund hos Tryggkredit är både enkelt, säkert och smidigt eftersom kunden alltid är den viktigaste samarbetspartner för företaget. Företagets målsättning är att aldrig bevilja en kredit åt en kund som de vet att inte kommer kunna återbetala lånet. Tryggkredit anser sig själva vara en del av en helhet, och i Tryggkredit ingår det 6 olika delar i helheten, vilka är: samarbetspartners, finansiärer, myndigheter, investerare, medarbetare och sist men inte minst företagets kunder. 

Tryggkredit är en sund kreditgivare som även är ett av Sveriges ledande konsumentkreditinstitut, de tar ett stort ansvar att se till att endast bevilja kunder en kredit som kan bevisa en god återbetalningsförmåga. Innan du som kund kommer att bli beviljad en kredit kommer företaget att göra noggranna kontroller. Tryggkredit har även ett antal robusta säkerhetsrutiner för att kunna förhindra att pengatvätt ska ske. De motarbetar försök till pengatvätt genom att dagligen utföra omsorgsfulla kontroller samt att de följer upp granskningar. Kundintegritet är även en utgångspunkt i arbetet för företaget Tryggkredit, de använder sig av flera rutiner för att säkerställa kunddata hanteras på ett korrekt och säkert sätt. Om du är intresserad vad företaget håller på med kam du gå in på hemsidan kan kolla i genom pressmeddelanden och nyheter. 

Har du några frågor till Tryggkredit?
Om du har några frågor till företaget som gäller något de håller på med eller information om deras krediter kan du komma i kontakt med dem via antingen mejl eller på telefon. Om du har vägarna förbi kan du även besöka deras kontor som ligger i Stockholm om du undrar över något. Du ska inte tveka att höra av dig utan företaget vill jättegärna veta hur de skulle kunna förbättra sin verksamhet genom att du säger dina tankar och åsikter. Du kan även höra av dig till företaget via e-post om du skulle vara intresserad att samarbeta med dem. 

Har du tagit ett lån via Tryggkredit?
Skriv gärna en egen recension om du har några åsikter och tankar om detta företaget, kanske du har tagit en trygg kredit via företaget Tryggkredit.