OmdömesStälle

  Recensioner Tryggkredit

  I november 2011 startades företaget Tryggkredit med strävan efter att erbjuda en så god kundupplevelse som möjligt och valde därför att samarbeta med ledande fintechbolag för att kunna erbjuda sina kunder det senaste inom den finansiella teknologin. Redan 2013 nådde bolaget utbetalda 10 000 kredit och senare år 2015 hade de utbetalat 30 000 krediter. 2018 bytte företagets namn till Tryggkredit Stockholm AB och under 2019 i juni genomförde bolaget nyemission om 29 miljoner kronor i syfte att fortsätta tillväxten och stärka balansräkningen. Idag tar företaget hand om sina 7 66 aktiva kunder och varje månad får de in över 14 000 nya ansökningar. Enda sedan starten har bolaget Tryggkredit förmedlar över 60 000 kontokrediter och privatlån och även 22 medarbetare som är fördelade i både Stockholm och Halmstad. Företaget erbjuder en sund kreditgivning och de anser det viktigt för sina nya medarbetare att de tar del utav både företagets värderingar och kultur.

  Vad erbjuder Tryggkredit?

  Att bli och vara kund hos Tryggkredit är både enkelt, säkert och smidigt eftersom kunden alltid är den viktigaste samarbetspartner för företaget. Företagets målsättning är att aldrig bevilja en kredit åt en kund som de vet att inte kommer kunna återbetala lånet. Tryggkredit anser sig själva vara en del av en helhet, och i Tryggkredit ingår det 6 olika delar i helheten, vilka är: samarbetspartners, finansiärer, myndigheter, investerare, medarbetare och sist men inte minst företagets kunder.

  Tryggkredit är en sund kreditgivare som även är ett av Sveriges ledande konsumentkreditinstitut, de tar ett stort ansvar att se till att endast bevilja kunder en kredit som kan bevisa en god återbetalningsförmåga. Innan du som kund kommer att bli beviljad en kredit kommer företaget att göra noggranna kontroller. Tryggkredit har även ett antal robusta säkerhetsrutiner för att kunna förhindra att pengatvätt ska ske. De motarbetar försök till pengatvätt genom att dagligen utföra omsorgsfulla kontroller samt att de följer upp granskningar. Kundintegritet är även en utgångspunkt i arbetet för företaget Tryggkredit, de använder sig av flera rutiner för att säkerställa kunddata hanteras på ett korrekt och säkert sätt. Om du är intresserad vad företaget håller på med kam du gå in på hemsidan kan kolla i genom pressmeddelanden och nyheter.

  Kolla in denna video om företaget.

  Har du några frågor till Tryggkredit?

  Om du har några frågor till företaget som gäller något de håller på med eller information om deras krediter kan du komma i kontakt med dem via antingen mejl eller på telefon. Om du har vägarna förbi kan du även besöka deras kontor som ligger i Stockholm om du undrar över något. Du ska inte tveka att höra av dig utan företaget vill jättegärna veta hur de skulle kunna förbättra sin verksamhet genom att du säger dina tankar och åsikter. Du kan även höra av dig till företaget via e-post om du skulle vara intresserad att samarbeta med dem.

  Har du tagit ett lån via Tryggkredit?

  Skriv gärna en egen recension om du har några åsikter och tankar om detta företaget, kanske du har tagit en trygg kredit via företaget Tryggkredit.


  Tryggkredit
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Tryggkredit

  Din recension

  FAQ

  Är Tryggkredit ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Tryggkredit. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Tryggkredit?

  Tryggkredit är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Tryggkredits webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.