Top5Credits

Alla recensioner

Top5Credits

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Vivus

Vivus

0 recensioner

Vivus är låneförmedlarna som erbjuder både vänlig och professionell kundservice och du får lånebesked genast...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Top5Credits

Pengar är något som verkligen alla behöver i sitt liv. Alla har inte tillgång till så mycket pengar som man kanske egentligen skulle vilja ha medans andra personer definitivt har ett överflöd av pengar. När det kommer till att tjäna egna pengar och ha en inkomst så kan det vara svårt att veta hur man egentligen ska spendera sina pengar. Visst måste man betala för de självklara utgifterna som t.ex. hyra och mat. Man ska man gå ut på en stor utekväll varje gång det är löning, eller ska man försöka med att lägga alla sina inkomster på ett sparkonto. Vissa saker som man vill och behöver ha i sitt liv kan kosta väldigt mycket pengar, och därför är det möjligt att ta olika typer av lån. Top5Credits är en hemsida som jämför olika långivare och banker. 

Hur mycket kommer att räntan vara om man ansöker om ett lån via Top5Credits? Hur många olika företag jämför det, och kommer jag verkligen att bli erbjuden det billigaste alternativet? Det ät frågor som troligtvis finns besvarade i form av recensioner. 

Mer information om företaget Top5Credits
Draivi Media Oy är det företaget som både äger och driver hemsidan Top5Credits och de är ett företag som är verksamma på marknaden genom att vara ett prestationsbaserat marknadsföringsföretag som kommer ursprungligen från Finland. Under 2012 grundades och lanserades företaget och sedan dess har de hjälp cirka 1 miljon kunder. De är verksamma i olika länder som t.ex. Finland, Norge, Sverige, Danmark, Spanien, Tyskland och Polen. 

Vad erbjuder Top5Credits sina kunder?
Hemsidan Top5Credits fungerar som en jämförelsetjänst som jämför upp till 5 olika banker och långivare utgående från vad låntagaren är ute efter. I tjänsten är det möjligt att jämföra olika typer av lån, som tex: renovering, bil, shopping, semester och så vidare. Via Top5Credits är det möjligt att antingen söka efter ett snabblån eller ett privatlån. Företaget jämför över 50 olika banker och långivare, och filtrerar sedan så att kunden blir erbjuden 5 olika alternativ. 

En lånekalkyl finns inne på företagets hemsida där låntagarna har möjligheten att fylla i hur mycket pengar hen skulle vilja låna och sedan då en uppskattning på olika summor som tex totala räntekostnaden, totala avgifter och även en uppskattning på den effektiva räntan. Inne på företagets hemsida finns även en kategori med namnet “artiklar” där företaget har samlat olika artiklar och tips om att tex låna pengar. 

Hur kan företaget kontaktas?
Top5Credits kan kontaktas genom att kunden skickar e-post till företaget. Skulle det vara så att en tvist uppstår så kan kunden börja med att kontakta företaget för att se om ärendet då kommer till ett slut. Skulle kunden i fråga vilja gå vidare med ärendet är det helt möjligt. 

Har du haft behov av att låna pengar eller har du kanske jämfört olika lån hos Top5Credits? Om så är fallet så skulle vi här på OmdömesStalle bli glada av att höra dina åsikter och tankar om detta företaget. Kom i håg att vara ärlig och pålitlig i din recension. 


Vad är egentligen ränta?