OmdömesStälle

  Recensioner Thorn

  Lån till det som betyder något för dig – Recension om Thorn Privat Finans

  Om Thorn

  Thorn började 1970 arbeta med att du ska kunna finansiera det som betyder något för dig. Företaget anser det väldigt viktigt att ge sina kunder en personlig och seriös service. I Solna utanför Stockholm sitter idag 35 medarbetare varje dag redo att hjälpa dig och svara på dina frågor. Det som företaget tar hand om är privatekonomi. För att just dina individuella behov ska anpassas skapar Thorn finansieringslösningar för dig. Thorns lösningar är både löpande och flexibla, vilket ger dig fler valmöjligheter som kan följa din livssituation. Medarbetarna via Thorn vill hjälpa dig hitta lösningar, lösningar som tar utgångspunkt i just din situation. På vilket sätt kan Thorn hjälpa dig bäst? Jo genom att de kommer råda dig att vänta. När ska ta en finansiering till något som betyder mycket för dig, då kanske Thorn upptäcker att kostnaderna skulle bli för stora för din privatekonomi, i de fallen kommer de be dig att vänta.

  Video från Thorn.

  Vad erbjuder Thorn?

  Hos Thorn kan du ta ett privatlån. Du kan låna upp till 100 000kr till ett lågt månadsbelopp. Du kan lösa lånet när vill ifall det passar dig, att förtidslösa lånet är helt avgiftsfritt. Du kan också pausa dina avbetalningar när det känns som att det behövs, även det är helt utan avgifter. Hos Thorn kan du låna 50 000kr och tillsammans med det få ett betalskydd, för att göra det tryggt för dig. Det betyder att det är en försäkring som täcker ditt månadsbelopp om du skulle bli sjukskriven eller arbetslös. Thorn kan även hjälpa dig med flexibel finansiering av vitvaror och hemelektronik, företaget levererar dina nya produkter direkt hem till dig.

  Innan du får ett lån hos Thorn kommer det att granska din ansökan noga och utvärdera ifall du och din ekonomi kan klara av ett lån, Thorn kommer även att göra en individuell kreditprövning vilket avgör hur mycket pengar du kan låna. Via Thorn kan du låna pengar mellan 10 000kr och 100 000kr. Thorn kommer inte lägga sig i vad du ska ha pengarna till och du behöver inte heller ha någon säkerhet på lånet. För att ta ett lån ska du fylla i en ansökan, sen gör företaget en kreditprövning och ringer upp dig inom en timme under Thorns öppettider. Du kan skriva under lånehandlingarna med BankID eller så kan de skicka ett fysiskt avtal till dig. Pengarna kommer att komma till ditt konto samma dag eller följande vardag efter att lånet har godkänts.

  Är man inte nöjd med Thorn

  Du kan kontakta företaget på telefon eller via e-post, det är viktigt för dem att du som kund är nöjd med produkterna och tjänsterna. Om du har ett klagomål ska du i första hand vända dig till kundservice eller säljare som kan hjälpa dig reda ut det du är missnöjd över. Är du fortfarande missnöjd efter det ska du ta och kontakta Thorns klagomålsansvarige via e-post eller brev, normalt kan du vänta dig svar inom två veckor.

  Vad tycker du om Thorn Privat Finans?

  Berätta gärna ifall du eller någon i din närhet har tagit ett lån via Thorn.

  Thorn
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Thorn

  Din recension

  FAQ

  Är Thorn ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Thorn. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Thorn?

  Thorn är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Thorns webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.