Tandol

Alla recensioner

Tandol

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Vivus

Vivus

0 recensioner

Vivus är låneförmedlarna som erbjuder både vänlig och professionell kundservice och du får lånebesked genast...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Tandol

Väldigt många personer kommer att ta ett lån någon gång under sitt liv. En väldigt vanlig anledning till att ansöka om ett lån ät för att man vill bygga ett hus eller köpa ett hus. Man brukar även ansöka om lån om man vill göra en större renovering eller om man vill göra ett större inköp som tex en båt eller en bil. men man kan även ansöka om mindre lån som även i vissa fall kan kallas snabblån om det är så att man tex har fått en räkning som man inte kan betala eller om man verkligen behöver pengar just nu. Men oberoende hurudant lån man än vill ha så måste man hitta en långivare. Förr om man ville ta ett lån var man tvungen att åka till en fysisk bank, fylla i massa papper och sedan vänta om man blivit beviljad eller ej. Det behöver man inte i dag längre. I dagsläget kan man låna pengar online, och få veta inom någon dag om man blivit beviljad eller ej. En långivare som är verksam online i Sverige är Tando. 

Genom att läsa andra personers recensioner om företag som tex Tando kan man få svar på många knepiga frågor som tex: hur länge tar det att bli beviljad ett lån? Hur är det med räntan och kommer den att hållas fast eller kommer den ändra hela tiden? 

Mer information om företaget Tando
Tando är ett företag som erbjuder sina kunder lån via nätet. Tando har valt att fokusera på kundernas tidigare krediter och betalningshistorik och de baserar sina lån på förtroende. Tando har hittills haft många olika kunder och hos dem kan man ansöka om ett lån till tex ett bröllop, ett bilköp eller kanske för att mobiltelefonen har gått sönder. 

Vad erbjuder Tando sina kunder?
Vill man ansöka om ett lån hos företaget så ska man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan välja hur mycket pengar man skulle vilja låna. Man kan välja mellan att ansöka om ett lån på mellan 10 000 kr till 100 000 kr samt att man kan välja en återbetalningstid mellan 48 till 72 månader. Att göra en ansökan via företaget tar några minuter och för att få ansöka om ett lån så måste man ha en borgensman som kan vara tex en vän eller familjemedlem. Från och med att borgensmannen har blivit godkänd så kan man räkna med att få sin pengar utbetalade inom 24 timmar. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Tando?
Inne på företagets hemsida finns de oftast ställda frågorna besvarade, och där kan man gå in och läsa om det är så att man har några frågor eller funderingar. Men skulle man ändå vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att antingen ringa dem via telefon eller genom att skicka e-post till dem. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten. 

Har du lånat pengar via Tando? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget. 


Lån hos företaget Tando.