OmdömesStälle

  Recensioner Tando

  Väldigt många personer kommer att ta ett lån någon gång under sitt liv. En väldigt vanlig anledning till att ansöka om ett lån ät för att man vill bygga ett hus eller köpa ett hus. Man brukar även ansöka om lån om man vill göra en större renovering eller om man vill göra ett större inköp som tex en båt eller en bil. men man kan även ansöka om mindre lån som även i vissa fall kan kallas snabblån om det är så att man tex har fått en räkning som man inte kan betala eller om man verkligen behöver pengar just nu. Men oberoende hurudant lån man än vill ha så måste man hitta en långivare. Förr om man ville ta ett lån var man tvungen att åka till en fysisk bank, fylla i massa papper och sedan vänta om man blivit beviljad eller ej. Det behöver man inte i dag längre. I dagsläget går det att låna pengar online, och få veta inom någon dag om man blivit beviljad eller ej. En långivare som är verksam online i Sverige är Tando.

  Genom att läsa andra personers recensioner om företag som tex Tando kan man få svar på många knepiga frågor som tex: hur länge tar det att bli beviljad ett lån? Hur är det med räntan och kommer den att hållas fast eller kommer den ändra hela tiden?

  Mer information om företaget Tando

  Tando är ett företag som erbjuder sina kunder lån via nätet. Tando har valt att fokusera på kundernas tidigare krediter och betalningshistorik och de baserar sina lån på förtroende. Tando har hittills haft kunder hos dem som har ansökt om ett lån till tex ett bröllop, ett bilköp eller kanske för att mobiltelefonen har gått sönder.

  Ränta och avbetalning

  Vad erbjuder Tando sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan kunderna välja att ansöka om ett lån. Kunderna har möjligheten att ansöka om ett lån på mellan 10 000 kr och upp till 100 000 kr. Återbetalningstiden på lånet har kunden även möjligheten att välja själv på mellan 48 – 72 månader. Då kunderna ansöker om lån via Tando så krävs det att det har en borgensman. Då kunden har valt sin borgensman så ska hen även registrera sig på hemsidan Tando. Då kunden har ansökt om sitt lån via hemsidan och fått det godkänt så får hen ut sina pengar efter att borgensmannen har blivit godkänd. Väljer kunden att ansöka om lån under helg och röda daga så förlängs tiden innan hen får pengarna på kontot.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Tando?

  Företagets kundtjänst kan nås antingen via e-post eller på telefon. Inne på företagets hemsida finns det information om olika villkor och tex Data-policy. Skulle möjlig tvist eller reklamation uppstå ska kunden i första hand kontakta kundtjänsten hos Tando för att sedan kunna gå vidare med sitt ärende eller ej.

  Har du någon erfarenhet av långivaren online Tando? Om du har det så kan du skriva och berätta vad du tycken om onlinetjänsten, hur rådgivningen var vid behov samt hur kundtjänsten behandlade ärenden.


  Hur fungerar det att ta ett lån?

  Tando
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Tando

  Din recension

  FAQ

  Är Tando ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Tando. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Tando?

  Tando är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Tandos webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.