SUPERFINANS

Alla recensioner

SUPERFINANS

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Zmarta
Zmarta
0 recensioner

Jämför erbjudanden – Recension om Zmarta SE Om Zmarta Zmarta är ett företag som är en jämförelsesite...

Logo Krea
Krea
0 recensioner

Jämföra lån – Recension om KreaOm företget Krea Företaget Krea grundades under 2018 och består av ett team m...

Logo Pengino
Pengino
0 recensioner

Ibland är man i behovet av mera pengar, och oftast vill man även ha ett snabbt svar om man får låna pengar eller inte. Vä...

Logo Lendo
Lendo
0 recensioner

Om Lendo Lendo lanserades år 2007 med den ursprungliga idén att förmedla bolån men övergick sedan till privatlå...

SUPERFINANS

Under livets gång finns det troligtvis ett flertal situationer där man känner att man kanske är i av mera pengar. Det kan vara redan när man är ung också göra något roligt med sina vänner, men det kan även vara när man är äldre och verkligen känner att man vill äga ett eget hus eller bygga ett eget hus. Men är man ute efter pengar så finns det företag som kan hjälpa till i dessa situationer, och det är olika typer av långivare. När det kommer till att låna pengar så behöver inte alltid handla om att man ska köpa stora saker som kanske ett hus, utan det kan även handla om att man inte har pengar att betala sina räkningar denna månaden eller så måste bilen fixas akut. När det kommer till att låna pengar via nätet så erbjuder Superfinans just denna tjänsten. 

Hur räknas min ränta ut när jag väljer att ta ett lån hos Superfinans? Om jag har några betalningsanmärkningar kommer jag ändå att bli beviljad ett lån eller inte? Du kan finna svaren på dessa frågor genom att läsa andra personens recension är inne hos oss här på OmdömesStalle. 

Om Superfinans 
Företaget och hemsidan är inte en direkt långivare, utan det är verksamma på marknaden genom att fungera som en jämförelse tjänst då det kommer till olika långivare inom Sverige. Företaget har gjort samarbeten med olika långivare som finns runt om i Sverige, dessa företag är tex: Zmarta, Compari, Sambla, Bank Norwegian etc. Tjänsten som företaget erbjuder kan användas via deras hemsida, samt att den är gratis för användare att använda. De jämför inte lån från alla långivare som finns i Sverige, utan några utvalda som de har gjort samarbeten med.

Vad erbjuder Superfinans sina kunder?
Själva tjänsten som företaget erbjuder fungerar inom tre olika steg. Det första steget är att låneansökan än går in på hemsidan och sedan fyller i sin information, detta är till exempel privata uppgifter och eventuella betalningsanmärkningar. Det andra steget är att ansöka den kommer att få olika matchningar, och sedan är det tredje och sista steget är att låntagaren kan välja ett lån som hen tycker att det passar och sedan är det möjligt att ansöka om just det lånet. Företaget har en kundtjänst som kan nås antingen via telefon eller via mejl. Skulle det från kundens sida dyka upp en situation där han vill lämna in ett klagomål, så är det möjligt genom att kontakta företaget via mejl.

Kom ihåg att dela med dig
Har du lånat pengar via Superfinans någon gång? Eller har du kanske lånat pengar via något annat företag? Om du har det så skulle vi bli väldigt glada om du tog dig tiden och skrev en egen recension om företaget. Där kan du med egna ord berätta vad du tyckte om själva tjänsten, om du tyckte att det var smidigt att jämföra olika lån via dem, och om du kommer att jämföra lån hos dem igen om du ska ansöka om ett lån senare i livet.


Vad är egentligen ränta? Ta reda på det här.