Spargo Finans

Alla recensioner

Spargo Finans

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Vivus

Vivus

0 recensioner

Vivus är låneförmedlarna som erbjuder både vänlig och professionell kundservice och du får lånebesked genast...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Spargo Finans

Att ta ett lån gör de allra flesta människorna, det kan vara för att man vill köpa ett hus eller en tomt, man vill ut på drömsemestern med hela familjen som man aldrig varit på eller så dyker det helt enkelt upp en helt oväntad utgift som man inte alls hade räknat med. Orsakerna att ta ett lån må vara många och oftast är ingen idé heller dålig. Men vart ska man vända sig då man vill ansöka om ett lån? Ska man gå till den fysiska banken, vänta i flera veckor på alla papper och sen ännu ytterligare vänta för att se om man alls blivit beviljad eller ej? Nej, nu förtiden behöver man inte gå till en fysisk bank, man behöver bara gå in på nätet för att låna pengar online. Det finns väldigt många företag som man kan ta ett lån av, och ett av dem är Spargo Finans. Hos det företaget kan man ansöka om ett lån på upp till 150 000 kronor med en återbetalningstid på 120 månader.

Mer information om Spargo Finans
Spargo Finans är ett företag som är ett samarbete med Thorn svenska AB, som i sin tur är en låneförmedlare som funnits på den svenska marknaden enda sedan 1970. Detta förtag erbjuder sina kunder en enkel låneansökan som sker helt via internet, lån som inte kräver någon som helst säkerhet och man får helt och hållet välja vad man ska ha lånet och pengarna till, man behöver inte berätta det. 

Vad erbjuder Spargo Finans?
Om man är intresserad och skulle vilja ansöka om ett lån hos Spargo Finans ska man alltid börja med att gå in på deras hemsida via antingen en dator eller en mobil för att sedan fylla i en ansökan. Själva ansökningsprocessen kommer att bestå av tre steg och det första steget är att du ska välja hur mycket pengar du skulle vilja låna och även hur snabbt du önskar att betala tillbaka lånet. Det andra steget är att du ska fylla i uppgifter om dig själv och sedan klicka på ”ansök om lån nu”. Det sista och tredje steget är att du ska sitta och vänta på svar, om du har gjort din ansökan under företagets öppettider kommer du att få svar på din ansökan inom en timme. Vid varje ansökan som företaget får in gör de en individuell kreditprövning, det är även den prövningen som bestämmer hur mycket ränta man ska betala på lånet. 

Det finns några saker som är bra att komma ihåg innan man ansöker om ett lån, och det första är att man ska göra en budget och kolla hur mycket pengar som blir över varje månad och när man väl har ett lån ska man komma ihåg att ställa in betalningen på ”autogiro”. 

Hur kontaktar man Spargo Finans?
Innan man kontaktar företaget och ställer sina frågor kan man gå in på fliken ”värt att veta” som finns på deras hemsida, där finns information om att låna pengar. Men om man vill kontakta företaget kan man göra det på telefon (020 24 24 24) eller via e-post (info@spargofinans.se). 

Skriv gärna en egen recension om företaget om du har lånat pengar via dem.