OmdömesStälle

  Recensioner SOLO FINANS

  Har du någon gång varit i den situationen att du skulle behöva låna pengar. Oberoende om det handlar om att låna pengar för att åka ut på en resa med hela familjen, eller kanske till något annat som att köpa en ny bil eller till och med ett hus eller en tomt. Att låna pengar är väldigt vanligt och det ät något som många kommer att göra någon gång under sitt liv, oberoende om det handlar om ett mobillån eller ett stor lån för att faktiskt köpa ett hus. Att låna pengar online har blivit vanligare under de senaste åren och Solo Finans erbjuder lån online.

  Hur mycket kommer räntan att vara hos Solo Finans? Kommer företaget att göra en kreditupplysning på mig om jag väljer att låna pengar, eller är det fritt fram att låna pengar fast man har betalningsanmärkningar som ligger och skräpar? Hitta svaren på dessa frågor i andra personers recensioner.

  Om Solo Finans

  Solo Finans är ett företag som är ett samarbete tillsammans med Enklare Ekonomi Sverige AB och de är verksamma på marknaden som en långivare online. De har funnits på marknaden under några års tid och de erbjuder inte endast lån till personer som bor i Sverige utan även till personer i andra länder. Själva tjänsten som företaget har skapat finns online och via den är det möjligt att ansöka om ett lån på upp till 600 000 kr med en lånetid på upp till 20 år.

  Tjänster hos Solo Finans

  I dag finns det många olika lånetjänster som är verksamma online, och de fungerar även typ på samma sätt inklusive tjänsten som Solo Finans erbjuder. Via hemsidan är det möjligt att fylla i hur mycket pengar som skulle vilja lånas och även hur lång återbetalningstid som önskas. Då en låntagare gör sin ansökan online är det möjligt för hen att se ungefär hur mycket det skulle kosta att ha lånet i månaden, och även ett räkneexempel på hur själva räntan på lånet fungerar. Vid ansökan ska låntagaren logga in med BankID och sedan kommer hen att få några olika låneerbjudanden som hen valfritt kan välja mellan. Hos Solo Finans är det möjligt för låntagare att låna pengar utan någon säkerhet samt att låntagaren kan använda pengarna till vad som helst och inte till någon specifik sak. Solo Finans driver en kundtjänst som är möjlig att nå via e-post där de försöker att svara på alla frågor inom 24 timmar.

  Erafenheter och pålitliga recensioner om Solo Finans

  Kan du kalla dig själv en person som har lånat pengar via Solo Finans? Svarade du just ja på den frågan så vill vi här på OmdömesStalle väldigt gärna att du i form av recension berättar vad du tyckte om själva online tjänsten, hur du ansåg att räntan var uträcknad och hur kundtjänsten hanterade ditt ämne om du var i kontakt med dem.

  Här inne är det möligt att kostnadsfritt både läsa men även skriva recensioner om olika företag, inte endast företag som är verksamma inom lånemarkanden utan om flera olika ämnen och kategorier.


  Hur fungerar egentligen ränta?

  SOLO FINANS
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om SOLO FINANS

  Din recension

  FAQ

  Är SOLO FINANS ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om SOLO FINANS. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder SOLO FINANS?

  SOLO FINANS är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till SOLO FINANSs webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.