OmdömesStalle

  Recensioner SMSPengar

  I livet sker det många oväntade saker, både bra och dåliga. Men i vissa fall när det händer något kan det även vara så att det fattas lite pengar inne på kontot, det kan vara eftersom att bilen behöver repareras, tvättmaskinen har slutat fungera eller så har det bara kommit en räkning i posten som var lite högre än väntat. Oberoende vad orsakerna än må vara så minns det företag som erbjuder smslån när det är lite skralt i kassan, ett av dem företaget är smspengar. Hos det företaget kan man ansöka om ett smslån på upp till 30 000 kronor som fungerar som ett kreditkort på nätet.

  Information om smspengar

  Företaget grundades 2007 i Uppsala i Sverige och är därför en av Sveriges äldsta aktörer inom flexibla krediter och smslån. Smspengar är under Finansinspektionens tillsyn och de har tillstånd att bedriva konsumentkrediter. Att låna pengar som företaget är helt anonymt och alla lån sker via nätet.

  smspengar.

  Vad erbjuder smspengar?

  Om det är så att du vill ta ett smslån och göra det via smspengar ska du börja med att gå in på företagets hemsida för att göra en ansökan där. Du ska tänka på att inte låna mer pengar än vad du kommer att kunna betala tillbaka. Det man ska börja med då man gör sin ansökan är att välja belopp på hur mycket pengar man skulle vilja låna, i det steget får man även information om hur mycket sin månadskostnad skulle bli. Efter det ska man skapa ett konto på hemsidan och efter det kan man fylla i hela sin ansökan som endast går på många minuter. Ansökan kommer att skickas direkt till företaget helt elektroniskt och om du sedan blir beviljad ett lån kommer du att få dina pengar in på ditt konto. Det beror lite på vilken bank du har men det borde inte ta längre än en bankdag för dig att få dina pengar. När du sedan har fått dina pengar kan du börja använda dem, och efter det återstår det bara alla återbetalningar. Det kommer att ske via autogiro och du kommer att betala som lägst 6% av din totala skuld eller 350 kronor. Om du har möjligheten till det kan du göra extra amorteringar på lånet eller betala av det helt och hållet om du kan. Smspengar använder sig inte av UC så det kommer inte att synas någon kreditupplysning hos storbankerna.

  Hur kommer man i kontakt med smspengar?

  Om du undrar över något och skulle vilja ställa en fråga till smspengar är det bara att du hör av dig, du kan nå dem via e-post (info@smspengar.nu), på telefon (018 71 00 02), du kan skicka ett fysiskt brev till dem och så kan du även chatta med dem direkt inne på hemsidan. Om du känner dig missnöjd över något och är i behovet av att lämna in ett klagomål ska du i fösta hand vända dig till företagets kundtjänst. Om du känner att du vill nå en högre instans med ditt klagomål kan du kontakta företagets klagomålsansvarige.

  Har du tagit ett lån via smspengar? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.

  SMSPengar
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om SMSPengar

  Din recension

  FAQ

  Är SMSPengar ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om SMSPengar. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder SMSPengar?

  SMSPengar är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SMSPengar gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.