OmdömesStalle

  Recensioner Slantar

  Är du ute efter ett enkelt och smidigt lån där det alltid ingår tydliga avtal? Vill du ta ett lån som alltid är på vanlig svenska där det inte kommer att tillkomma några konstiga avgifter? Vill du ha ett lån som du kan betala av hur snabbt du vill eller kanske till och med förtidslösa ditt lån? Om du som läser detta svarade ”ja” på alla de ovanstående frågorna är Slantar.nu något för dig.

  Om Slantar

  Untie Lendig AB är ägarna till Slantar.nu och de ingår även i företagsgruppenUntie Group AB. Enda sedan 2011 har just denna företagsgrupp sysslat med utlåning till privatpersoner i Sverige och allt som detta företag gör är med tillstånd från Finansinspektionen.

  Lån och Ränta.

  Vad erbjuder Slantar?

  När du tar ett lån är en av de viktigaste sakerna att du väljer rätt långivare, därför kommer du alltid att hitta ansvarsfulla blanco-lån till rimliga villkor hos Slantar. Att ta ett lån ska vara så tydligt som möjligt, det ska vara lätt att förstå hur mycket som ska betalas. Om du väljer att ansöka om ett lån hos Slantar kommer de först att göra en kreditupplysning på dig, eftersom de kan på de sättet kolla att du inte kommer att låna mer pengar än vad du kommer att kunna betala tillbaka. Dock kommer Slantar att inte att använda sig utav UC, utan de kommer att kolla upp din kreditvärdighet tack vare andra verktyg. När du tar ett lån via slantar kommer du vanligtvis att ha dina pengar på ditt bankkonto 2 dagar efter att din ansökan har blivit godkänd, detta kan dock variera lite beroende på din banks överföringstider. På ett lån via detta företag kommer du endast att betala ränta för den tiden som du faktiskt lånar pengar, och vill du betala ditt lån mycket snabbare är det fritt fram att göra det.

  För att få ta ett lån hos Slantar är det några grundkrav som du först måste uppfylla, och det är att du måste vara skriven i Sverige, vara mellan 20 – 65 år, du får inte ha någon skuld hos Kronofogden och du får heller inte redan ha ett lån hos Slantar.

  Tips, kontakt och reklamationer till Slantar

  Om du tycker att något saknas i denna verksamhet eller om du har några förbättringstips kan du ta och höra av dig till dem och berätta vad du tycker. Du kan på enklaste sätt komma i kontakt med dem genom att fylla i ett formulär som finns på hemsidan men du kan även skicka ett fysiskt brev till dem. Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med detta företags tjänster vill de såklart veta om det, så att de i framtiden kan bli ännu bättre. Om du vill lämna in ett klagomål ska du beskriva ditt problem så noga som möjligt så att du kan få hjälp på bästa sätt. För vissa ärenden kan det ta upp till 14 dagar innan du får svar men i de allra vanligaste fall kommer du att få svar mycket snabbare än det.

  Glöm inte att skriva en egen recension om detta företag om du har några synpunkter, erfarenheter eller tankar om dem.

  Slantar
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Slantar

  Din recension

  FAQ

  Är Slantar ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Slantar. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Slantar?

  Slantar är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Slantar gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.