SAMBLA

Alla recensioner

SAMBLA

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto
Direkto
0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån
Nätlån
0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum
Ferratum
0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo AXO Finans
AXO Finans
0 recensioner

One of Sweden's best loan brokers - Review of Axo FinansAbout Axo Finnas Axo Finans mediates private loans and collective loans and the business ...

SAMBLA

Lån och krediter, ett ganska så invecklat ämne men förvisso så är allting som har med ekonomi att göra ganska så knepigt. Under livets gång så är chansen stor att man kommer att ansöka om ett lån, men det finns även många olika orsaker när det kommer till att ansöka om ett lån. Vad borde man veta om innan man ansöker om ett lån? Är det säkrare att ansöka om ett lån hos vissa banker än andra? Hur fungerar egentligen ränta, kommer den alltid att räknas ut helt individuellt? Du kan finna svaren till dessa frågor genom att läsa andra personers recensioner, och recensioner kan man läsa inne hos oss på OmdömesStälle. I detta fallet har vi samlat recensioner om företaget Sambla. 

Mer om företaget Sambla
Sambla är ett företag som står under Finansinspektionens tillsyn och de är verksamma på marknaden genom att jämföra lån och krediter från 40 olika banker och långivare. På företaget arbetar det idag 140 personer och de har kontor som ligger i Stockholm, Lund, Oslo samt Helsingfors. Sedan företagets start vilket var 2014 har de haft cirka 390 000 kunder som jämfört lån via dem. Några av de olika samarbetspartners som Sambla har är: Santander, Coop, ResursBank, Swedbank osv. 

Tjänsten Sambla är helt online vilket betyder att låntagare kan helt digitalt ansöka och jämföra olika lån hemifrån eller från valfri plats. En ansökan tar cirka 2 minuter att genomföra och i den ska låntagaren fylla i info om sig själv och sin nuvarande ekonomi. 

Tjänsten Sambla
Sambla erbjuder inte endast möjligheten att ansöka om ett nytt lån utan låntagare har även möjligheten att via dem samla lån och krediter som de har från tidigare. Det är möjligt att via Sambla ansöka om ett lån på mellan 5 000 kr - 600 000 kr. Efter att en ansökan har blivit gjort inne på sajten så skickas olika erbjudanden ut till låntagaren. Hen har sedan möjligheten att bestämma sig för ett erbjudande och sedan skriva under alla papper digitalt tack vare BankID. Vid varje ansökan görs det en kreditupplysning på ansökaren och föt att kunna göra en ansökans ska personen i fråga vara åtminstone 18 år, ha en månadsinkomst på 8 400 kr, vara folkbokförd i Sverige samt hen får inte under de senaste 6 månaderna haft ett skuldsaldo hos Kronofogden. Sambla driver en kundtjänst som kan nås antingen via telefon eller e-post. En “frågor och svar” finns inne på hemsidan där de oftast ställda frågorna finns besvarade. 

Åsikter och erfarenheter av Sambla
Är du en person som antingen ansökt om ett lån via Sambla, eller kanske samlat dina andra lån och krediter via dem? Om du har det så skulle vi här på OmdömesStälle bli väldigt glada om du tog dig några minuter och skrev en ärlig recension om företaget. Berätta varför/varför inte du tyckte om tjänsten och annan info som du kanske känner är relevant att berätta. 


Här finns svaret på vad ränta egentligen är.