Säkerfinans

Alla recensioner

Säkerfinans

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

Logo Krea

Krea

0 recensioner

Jämföra lån – Recension om KreaOm företget Krea Företaget Krea grundades under 2018 och består av ett team m...

Säkerfinans

När man ansöker om ett lån vill man att det ska både vara säkert och tryggt men även att det ska gå både snabbt och enkelt. Man kan vara i behovet av ett smslån av vilken orsak som helst, det kan bero på att det har dykt upp en oväntad utgift, man ska ut på drömsemestern med familjen eller så måste man göra en liten renovering på huset. Just därför finns det företag som Säkerfinans.se, de erbjuder både säkra och smidiga smslån helt kostnadsfritt. Välkommen till företaget som kommer att kunna vara till din hjälp när det oväntade plötsligt händer.

Information om Säkerfinans
Företagets affärsidé är att erbjuda sina kunder en säker och trygg tjänst där man kan ta ett sms lån som är riktat till privatpersoner. Säkerfinans är en kredittjänst som tillhandahålls av Tryggkredit Stockholm Ab och om du vill läsa mer information om dem kan du göra det inne på deras hemsida. Säkerfinans har sitt kontor i Stockholm men inne på deras hemsida kommer du att kunna få den tryggaste upplevelsen du har kunnat tänka dig. Säkerfinans hemsida har stöd för den senaste tekniken men om du undrar över något kan du alltid kontakta företaget. 

Vad erbjuder Säkerfinans?
Om du har bestämt dig för att ta ett lån och göra det via Säkerfinans är det första du ska göra att gå in på deras hemsida. För att fylla i en ansökan ska du börja med att välja hur mycket pengar du skulle vilja låna och du ska även fylla i dina personuppgifter och personnummer. Efter det ska du identifiera dig och efter det kommer ansökan att skickas till Säkerfinans som antingen kommer att godkänna lånet eller inte. Om det är så att din ansökan blir godkänd kommer du att kunna logga in på ”mina sidor” för att sedan kunna göra en valfri utbetalning när du vill. Det finns några grundkrav för att få ta ett lån via Säkerfinans, och det är: du måste vara minst 20 år gammal, vara folkbokförd i Sverige sedan 3 år tillbaka, du får inte ha några betalningsanmärkningar och du måste ha en taxerad inkomst på minst 150 000 kronor. 

Reklamationer, synpunkter och komma i kontakt med Säkerfinans
Det första du ska göra om du har några frågor eller funderingar är att gå in på företagets hemsida för att läsa de oftast ställda frågorna, där är chansen väldigt stor att även du hittar svaret på din fråga. Om det skulle vara så att du inte hittar svaret där är det inga problem att komma i kontakt med Säkerfinans. Du kan kontakta dem på telefon eller via e-post och de försöker alltid att göra sitt bästa för att svara på alla frågor så snabbt de bara hinner. Inne på hemsida kan du även fylla i ett kontaktformulär där du beskriver din fråga men du kan även välja att chatta med företaget live inne på Facebook. 

Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har tagit ett lån via dom eller om du annars har några tankar och åsikter om dom.