OmdömesStälle

  Recensioner Risicum

  Visst kan väl du som många andra känna att det fattas lite pengar inne på ditt bankkonto? Du kanske inte har tänkt på det annars men det har möjligtvis dykt upp en räkning du inte alls hade räknat med eller så har bilen precis gått sönder så att den måste repareras. Det finns oftast många orsaker till att man känner att man har för lite pengar, men som många andra saker och problem så finns det även här en lösning; det finns både bra och dåliga lösningar men en sak man kanske ska fundera på om man har för lite att betala en räkning är att ta ett snabblån. Det finns många företag, applikationer och hemsidor som erbjuder snabblån och smslån men ett av de företagen är Risicum. Hos det företaget kan man ta ett snabblån från 3 000 kr och upp till 50 000 kr alla dagar i veckan, oberoende om det är helg eller inte.

  Mer information om Risicum

  Företaget har funnits på den svenska marknaden sedan 2005 och de är en etablerad aktör som erbjuder snabblån. Risicum är ett aktiebolag som finns i både Stockholm i Sverige men även i Åbo i Finland. Företagets affärsidé är att erbjuda både säkra och smidiga finansiella tjänster till personer som av någon anledning behöver lite hjälp på traven, hjälp i formen av ett lån. Risicum strävar efter att erbjuda sina kunder lån med bra villkor och även så rimliga krav som möjligt. Företaget erbjuder även lån och pengar under helgen eftersom det förstår att man helt plötsligt kan bli i behovet av mera pengar och att man inte kan vänta till inkommande måndag. Risicum står under Finansinspektionens tillsyn och de följer även Konsumentverkets riktlinjer.

  Risicum.

  Vad erbjuder Risicum?

  Man kan ansöka om ett lån via Risicum från en dator eller via en mobil och genom att ansöka om företagets kreditlån kan man hitta sig en smidig lösning om man är i behovet av en kredit, men endast under en begränsad tid. Via företaget kan man tex ta ett lån på 20 000 kronor, men sist och slutligen behövde man endast använda 8 000 kronor, då behöver man bara betala ränta på den summan som man använde. Företaget vill låna ut pengar ansvarsfullt och de kan därför inte bevilja några lån till kunder som har några betalningssvårigheter eller några betalningsanmärkningar. För att bli beviljad ett lån måste man även ha en fast inkomst och man får inte ha varit i några ekonomiska problem tidigare.

  Hur kommer man i kontakt med Risicum?

  Om du har några frågor eller funderingar, eller om du möjligtvis har några förbättringstips till företaget kan du kontakta dem. Du kan komma i kontakt med dem antingen via telefon (08 1245 1987) eller så kan du skriva till dem på deras e-post (kundtjanst@risicum.se).

  Om du har tagit ett snabblån via detta företag eller om du annars har några tankar eller åsikter om dem ska du inte glömma att skriva en egen recension. Recensioner är alltid bra eftersom det kan hjälpa följande person som kommer att läsa din recension.

  Risicum
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Risicum

  Din recension

  FAQ

  Är Risicum ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Risicum. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Risicum?

  Risicum är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Risicums webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.