ResursBank

Alla recensioner

ResursBank

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Direkto

Direkto

0 recensioner

Företaget Direkto kommer att kunna erbjuda dig lån för alla livets olika stunder. Ibland behövs det lilla extra på konto...

Logo Nätlån

Nätlån

0 recensioner

Ibland har vi människor ett behov av att både låna pengar snabbt och enkelt. Det dyker upp oväntade utgifter, vi känner ...

Logo Vivus

Vivus

0 recensioner

Vivus är låneförmedlarna som erbjuder både vänlig och professionell kundservice och du får lånebesked genast...

Logo Ferratum

Ferratum

0 recensioner

Det investeringskapital du behöver – recension om Ferratum BusinessOm företaget Ferratum Business Företaget grundades i maj 2...

ResursBank

Allt som har med pengar och ekonomi och göra kan vara ganska så knepigt, så länge som man inte är insatt eller kanske studerat det. Det finns allting som har med lån och räntor att göra, krediter och insparningar osv. Men eftersom pengar är en ganska viktigt grej i livet och i samhället så finns det hjälp att få om det är så att man kanske inte förstår vissa grejer. Vissa företag har valt att erbjuda hjälp med bokföring andra erbjuder lån online. ResursBank är ett företag som erbjuder möjligheten att online ansöka om lån, men även spara pengar via dem samt att de har tagit fram ett eget kort som kan användas vid inköp som användaren sedan samlar poäng på. 

Eftersom det som sagt är så pass knepigt med allt som har med ekonomi att göra så kan det vara bra att läsa vad andra personer tycker om olika företag. Här inne hos oss på OmdömesStälle är det möjligt att läsa andra personers recensioner. Så i detta fallet kan man lära sig vad olika personer tycker om de tjänster som ResursBank erbjuder. 

Om ResursBank
Under 1977 grundades och lanserades företaget med målet att erbjuda olika finansieringslösningar för detaljhandeln i Sverige. Under 2001 fick företaget banktillstånd och började även att erbjuda sina tjänster på marknaden. I dagsläget finns Resurskoncernen i Norden och sedan företagets start har de haft cirka 5,7 miljoner kunder. 

Inne på företagets hemsida är det möjligt att se de olika tjänsterna som företaget erbjuder och det är lån på upp till 400 000 kr utan någon säkerhet, olika betalningslösningar som fungerar på butikskedjor och e-handelsföretaget i Norden samt att de även erbjuder försäkringar. 

Tjänster som ResursBank erbjuder
När det kommer till de olika tjänsterna som företaget erbjuder så är det möjligt att ta del av dem antingen som privatperson eller som företagare. Inne på hemsidan är det möjligt att använda sig av en lånekalkyl där man ungefär kan få en bild på hur mycket pengar man skulle kunna låna på hur lång tid samt en uppskattning på vad räntan skulle bli. 

Tjänsten som företaget erbjuder som har med att spara pengar och göra är helt enkelt ett sparkonto. Privatpersoner kan öppna ett sparkonto via dem och sedan välja hur stor procent av månadslönen som läggs in på sparkontot. Sparkontot kan sedan nås och kontrolleras direkt via BankID. 

Vid funderingar så har företaget inne på sin hemsidan svarat på frågor som de ofta fått, men det har även en kundtjänst som kan nås via telefon eller e-post. 

Omdömen angående ResursBank
Har du ansökt om ett lån via ResursBank, eller har du kanske öppnat ett sparkonto via dem? Oberoende om du har någon typ av erfarenhet av företaget så kan du skriva en egen recension om dem och berätta vad du tycker om dem. Berätta om du tycker att tjänsten är smidig att använda, om du kommer att ta hjälp av dem igen om du behöver det och berätta även annat som du tror att kan vara till intresse för personer där ute. 


Så fungerar det att ta ett lån.